asigurare sanatate
asigurare sanatate
Ma confrunt cu urmatoarea problema. De cateva zile o persoana fara venituri a avut nevoie de o interventie chirurgicala si acum i se solicita cardul de sanatate iar persoana in cauza nu are card, nefiind asigurata. Ce poate face? Se poate angaja acum undeva si sa primeasca o adeverinta de la acel angajator cum ca i se retine contributia de sanatate? Sotia dansului lucreaza dar nu-l are trecut ca si coasigurat. Se poate sa-l treaca ca si coasigurat acum ca sa nu plateasca interventia? Sau poate stiti dvs sa ma indrumati cum s-ar putea proceda astfel incat sa nu plateasca interventia. Multumesc!
Re: asigurare sanatate
Cam greu acum, trebuia sa-l treaca coasigurat sotia daca el nu lucreaza.
Acum nefiind asigurat ... s-ar putea sa-l puna sa plateasca, din pacate. Depinde si despre ce interventie a avut.
Acum nefiind asigurat ... s-ar putea sa-l puna sa plateasca, din pacate. Depinde si despre ce interventie a avut.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
dar daca se angajeaza incepand de maine si apoi duce adeverinta de salariat, e ok?
- fagarasa176
Chiar daca va sfatuim nu cred ca va ajuta prea mult.
Se pot depune rectificative la D112 pe lunile anterioare unde persoana sa fie trecuta la co'asigurati.
Dar chiar si asa, dupa depunerea rectificativelor persoana nu o sa apara la sanatate asa repede ca si co'asigurat
Se pot depune rectificative la D112 pe lunile anterioare unde persoana sa fie trecuta la co'asigurati.
Dar chiar si asa, dupa depunerea rectificativelor persoana nu o sa apara la sanatate asa repede ca si co'asigurat
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!