gestiune cantitativ valorica si global valorica

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
freim

gestiune cantitativ valorica si global valorica

#1 Mesaj de freim »

Buna ziua si din nou apelez la ajutorul dvs.
Lucrez in saga de ceva timp cu doua gestiuni la fel de 3-4 ani, pana ieri am lucrat in felul urmator, am creat o gestiune cantitativ-valorica(depozitul) si una global valorica(magazinul), in momentul cand merge marfa de la depozit la magazin, eu prin operatii>>>transferuri>>>>trec de la gestiunea predatoare (cantitativ-valoric) la gestiunea primitoare (global-valoric)>>>>>de aici am si avizul si nota de receptie si tot, apoi merg la iesiri si descarc raportul zilnic de vanzari si pana acum a fost totul Perfect!!!!!! Acum ori gresesc, ori programul nu vrea sa fie prieten cu mine, dar la momentul transferului din CV in GV imi calculeaza TVA DE 24%, ceea ce nu este corect. Mentionez ca am actualizat programul, am creat o alta gestiune global valorica cu tva 20 si tot nu-mi face corect nota de receptie....
Va rog sa ma ajutati cu un sfat unde gresesc si ce nu fac bine?

freim

Re: gestiune cantitativ valorica si global valorica

#2 Mesaj de freim »

Ma chinui totusi sa i dau de capat si la nedumerirea mea se mai adauga una....fac transferul descris mai sus si la nota de receptie am o suma la tva(24%) si la note contabile am suma corecta(20%) :( :cry:

tomac

Re: gestiune cantitativ valorica si global valorica

#3 Mesaj de tomac »

Probabil nu e actualizat formularul de acolo. Semnalați problema pe mail, direct la firmă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns