Raport productie
Raport productie
Pot sa facturez inainte si dupa sa fac raportul de productie? Deoarece ca sa fac raport de productie trebuie sa ii dau data facturii su numarul. Sau daca introduc contractele imi face automat raportul de productie pe suma.
Re: Raport productie
Ce este acela raport producție? Unde este reglementat acest document? Cum de știți că trebuie să-i dați numărul facturii sau mai știu eu ce? Că eu mă tot uit în legislație și nu-l găsesc. Aș aprecia dacă mi-ați putea indica unde este reglementat acest document și unde vă obligă ca în el, dacă există, să înscrieți vreun număr de factură.
Din câte știu eu există bon de predare pentru produse finite. Care se întocmește pentru acele produse finite realizate cu ciclu de fabricație încheiat, predate la magazie și care pot fi vândute. Iar factură nu pot întocmi pentru bunuri decât dacă le am în stoc (dacă deja le dețin), altfel nu prea am cum să facturez.
Din câte știu eu există bon de predare pentru produse finite. Care se întocmește pentru acele produse finite realizate cu ciclu de fabricație încheiat, predate la magazie și care pot fi vândute. Iar factură nu pot întocmi pentru bunuri decât dacă le am în stoc (dacă deja le dețin), altfel nu prea am cum să facturez.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.