Zilieri

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
plugarua

Zilieri

#1 Mesaj de plugarua »

Bună ziua și o primăvară frumoasă tuturor!!!
Cum se procedează cu zilierii? Înainte îi treceam la salariați și selectam tipul ca fiind zilieri. Am sesizat că după ultimele actualizări aceștia ar trebui introduși în ecranul intrări... e corect așa? sau poate am înțeles eu greșit...Vă mulțumesc

fagarasa176

Re: Zilieri

#2 Mesaj de fagarasa176 »

plugarua scrie: Am sesizat că după ultimele actualizări aceștia ar trebui introduși în ecranul intrări
Unde a'ti "sesizat" d-vs acest lucru?
Nu faceti cumva confuzie cu contractele civile?
ver 3.0.466 din 17.02.2016
1. S-a actualizat bilantul pentru societati comerciale si ONG-uri.
2. In ecranul "Furnizori", panoul "Detalii", pentru pozitiile care contin persoane fizice (au CNP-ul completat la coloana "Cod fiscal"), s-a introdus un nou tip pe impozit numit "Contract civil", necesar pentru introducerea veniturilor din contracte civile in ecranul "Intrari". Din 2016 contractele civile nu se mai introduc in ecranul "Salariati".
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

plugarua

Re: Zilieri

#3 Mesaj de plugarua »

Păi fix acolo am văzut. Ideea care m-a indus în eroare este că până anul trecut când îi introduceam la salariați, la validarea statului de plată, aceștia apăreau la state de plată contracte civile. Și nu mai știam dacă e sau nu corect. Acum sesizez că a fost înlocuit acel stat de plată cu state pentru drepturi de autor și zilieri. Vă mulțumesc pentru lămuriri.

Scrie răspuns