Situatia intrarilor si iesirilor de marfa pe clienti

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
popam891

Situatia intrarilor si iesirilor de marfa pe clienti

#1 Mesaj de popam891 »

Buna ziua

Ma intereseaza sa stiu, daca exista vreo posibilitate prin care as putea tine o evidenta a achizitiilor de marfa si a iesirilor de marfa pe tipuri de client.
De ex.: Am o lucrare de instalare echipamente la un client X, in momentul in care introduc factura de la furnizor (achizitia de marfa) sa fac cumva referire pentru ce client am cumparat, la fel si la vanzare. Cand vand un produs sa ma refer la clientul meu X. Astfel la sfarsit sa pot genera o lista pe CLIENTUL X cu : ce marfa am cumparat pt el, ce marfa s-a facturat , iar diferenta (in cazul in care exista) sa o regasesc in gestiune.

Va rog sa ma indrumati in acest sens pentru ca mi-ar fi de mare ajutor in activitatea pe care o desfasor pentru a tine o evidenta stricta pe lucrari.

Cu stima,
Medeea Vilcu

fagarasa176

Re: Situatia intrarilor si iesirilor de marfa pe clienti

#2 Mesaj de fagarasa176 »

Foloseste grupele
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

popam891

#3 Mesaj de popam891 »

Cum? In manualul de utilizare este mult prea succint si nu ma ajuta! As vrea sa stiu daca exista vreo solutie pentru problema expusa de mine.
Va multumesc

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

intri la fisiere -Grupe - articole contabile/Centre profit,
adaugi 0001 - Lucrare client X
adaugi 0002 - Lucrare client Y de ex...
la intrari cand faci receptia, in partea de jos dreapta pe fiecare linie apare o colaan <Grupa> unde completezi codul pt fiecare lucrare care l-ai creat inainte.
la fel si la bonuri de consum sau iesiri, etc.
daca mergi apoi la situatii- Listari, poti face filtre gupa Grupa (care e de fapt filtru pe Clientul respectiv.)

Hai spune ca ai inteles.. :)
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns