Am devalidat luna decembrie 2015, iar acum, la calcul K, imi calculeaza dupa rulaj analitice 20%.Descarcarea marfii o face idem.
Oare e vb de o setare?
Eroare
Re: Eroare
Doar intreb, era neaparat necesar sa devalidezi luna in totalitate?
Incearca sa devalidezi din nou decembrie sa mergi la "fisiere" -> "gestiuni" si la coloana "TVA" sa modifici din 20 in 24, dupa validarea lunii mergi si corectezi inapoi.
Inainte de toate fa o salvare de baza de date.
Incearca sa devalidezi din nou decembrie sa mergi la "fisiere" -> "gestiuni" si la coloana "TVA" sa modifici din 20 in 24, dupa validarea lunii mergi si corectezi inapoi.
Inainte de toate fa o salvare de baza de date.
Din pacate da...trebuia sa ajung la noiembrie...
Am setat in gestiuni cota TVA, din pacate, nu imi face corecta nc de descarcare a marfii- in speta 607,371-378.
La verificare date introduse, la verificare intrari- eroarea aparuta e : Nr. doc: 7430, Data: 22.12.2015, Cont: 371.24, Contabilitate : 464.10 - Neidentificat in stocuri
Am setat in gestiuni cota TVA, din pacate, nu imi face corecta nc de descarcare a marfii- in speta 607,371-378.
La verificare date introduse, la verificare intrari- eroarea aparuta e : Nr. doc: 7430, Data: 22.12.2015, Cont: 371.24, Contabilitate : 464.10 - Neidentificat in stocuri
Aia nu e eroare. E o atenționare și apare acolo unde există activă și partea de stocuri, iar unele intrări de stocuri (intrări de bunuri contabilizate pe conturi din clasa 3) sunt culese pe nedefinit, iar altele sunt culese pe cod de articol și pe o gestiune anume.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Dar cealalta e...4428 nu e descarcarcat
Nu cred. Înseamnă că aveți setate greșit gestiunile.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.