Buna ziua,
Am o evidenta cantitativ-valorica si una global-valorica, cum as putea sa export intrarile si iesirile din gestiunea cantitativ-valorica in cea globala? As vrea ca in evidenta globala sa am 1x valoarea totala a facturii, se poate?
Multumesc
Export din gest cantitativ-v in cea global-v
Re: Export din gest cantitativ-v in cea global-v
Nu prea înțeleg ce vrei. Cum să exporți ieșirile din cantitativ valoric în global valoric? Te referi la a trece marfa dintr-o gestiune în alta? Pentru asta ai meniul Trasferuri.
La punctul de lucru se tine evidenta cantitativ-val strict pentru stocuri. La sediu tinem contabilitatea global-valoric si as fi vrut sa stiu daca pot importa valorile globale in partea de contabilitate integistrarile (intrari si iesiri) de la punctul de lucru.
Practic la punctul de lucru e configurata societatea si se introduc intrari si iesiri marfa iar la sediu avem configurata societatea pentru tot ce tine de contabilitate.
Practic la punctul de lucru e configurata societatea si se introduc intrari si iesiri marfa iar la sediu avem configurata societatea pentru tot ce tine de contabilitate.
- fagarasa176
Nu se poate asa cevamuscalud scrie:um as putea sa export intrarile si iesirile din gestiunea cantitativ-valorica in cea globala
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!