bilant 2015
bilant 2015
buna seara
nu reusesc sa activez notele explicative la bilant , nu la pot zipa si nu pot depune bilantul . Va rog cum se face
nu reusesc sa activez notele explicative la bilant , nu la pot zipa si nu pot depune bilantul . Va rog cum se face
Re: bilant 2015
Dacă nu poți înseamnă că nu trebuie.
-
Probabil, sunteti microentitate de aceea nu puteti fiindca nu trebuie
Si eu am o microentitate si nu il pot semna deoarece nu este validat corect deoarece nu are atasat zip.
Deci totusi trebuie anumite note de atasat?
Multumesc
Deci totusi trebuie anumite note de atasat?
Multumesc
sau doar acea declaratie a administratorului trebuie atasata?
Aia+proces verbal de aprobare a bilanțului și a CPP+propunerea admin. de repartizare a profitului/acoperire a pierderii (sau hotărârea AGA).
-
Buna,
Eu sunt nelamurita trebuie sa existe 3 atasamente la bilant sau e suficient declaratia administratorului si procesul verbal de aprobare a bilantului si CPP si distribuirea/nedistribuirea profitului?
Eu sunt nelamurita trebuie sa existe 3 atasamente la bilant sau e suficient declaratia administratorului si procesul verbal de aprobare a bilantului si CPP si distribuirea/nedistribuirea profitului?
Nu conteaza neaparat numarul de fisiere. Se poate ca in acelasi document sa fie si aprobarea bilantului si a CPP si propunerea de repartizare. Si atunci ai numai doua fisiere.
Sau le faci separat si atunci ai trei fisiere.
Sau le faci separat si atunci ai trei fisiere.
Hristos a inviat!
Vin si eu cu o intrebare: cum ar fi potrivit/corect/legal, in bilant la coloana 1 -> "sold la 01.01.2014" trebuie preluat soldul din bilantul anului trecut sau soldul initial din balanta de verificare? Intrebarea apare in conditiile in care, din "varii" motive, la completarea bilantului pe anul 2014 au aparut cateva erori si diferente....
Vin si eu cu o intrebare: cum ar fi potrivit/corect/legal, in bilant la coloana 1 -> "sold la 01.01.2014" trebuie preluat soldul din bilantul anului trecut sau soldul initial din balanta de verificare? Intrebarea apare in conditiile in care, din "varii" motive, la completarea bilantului pe anul 2014 au aparut cateva erori si diferente....
Si nu intra in necorelatie cu cel vechi? Adica la un control nu pot aparea probleme?
Nu cred că o apară. Și ai și cea mai bună explicație. S-a greșit odată, dar nu și a doua oară.
Da, corect...multumesc pentru ajutor.