DEZMEMBRARI - SAGA

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
carstoiur

DEZMEMBRARI - SAGA

#1 Mesaj de carstoiur »

Buna ziua,

am achizitionat, ca marfa, un echipament it pe care urmeaza sa il vand unei companii care detine 3 divizii. Fiecare divizie va primi o cota parte din echipamentul respectiv. Am incercat sa dezmembrez in saga echipamentul si sa il impart in 3 bucati. Cu toate ca la nr de bucati am pus cantatea intrata (1), la validare imi spune: cantitatea de descarcat este mai mare decit stocul existent. Am incercat sa vad ce se intimpla totusi la validare si la verificarea stocului, mi s-au incarcat cele 3 bucati insa la articolul initial imi apare stoc -2.

Ma puteti ajuta va rog?
Multumesc

zaineal

Re: DEZMEMBRARI - SAGA

#2 Mesaj de zaineal »

la dezmembrari, sus se scrie gestiunea, articolul ce va fi dezmembrat si valoarea lui de intrare, iar zos se scrie gestiunea, articolul cu denumirea produsului obtinut dupa dezmembrare si cate bucati vor fi, sau daca vor fi mai multe articole, le treceti pe toate, valoarea produselor obtinute dupa dezmembrare va fi egala cu valoarea articolului supus dezmembrarii.

carstoiur

#3 Mesaj de carstoiur »

Am mai verificat odata ce se intimpla la validare si imi spune cantitate intrata 1 si cantitate iesita 2, sold final -1, ceea ce nu are logica. Varianta ar fi sa sun la Saga insa, ma gindesc ca iar am facut vreo "duda" :) si deranjez oamenii degeaba.

Multumesc,
Din nou

carstoiur

#4 Mesaj de carstoiur »

Pt Zaineal - am facut operatiunea descrisa de dvs si s-a intimplat ceea ce spuneam mai sus :).
Cantitatea iesita 1 (in partea de sus)...si incarcata 3 (in partea de jos). La validare imi spune ca cantitatea descarcata 1 este mai mare decit cea de pe stoc (care e tot 1)....

carstoiur

#5 Mesaj de carstoiur »

Gata, am gasit!!! Stiam eu ca am facut o duda! Am incurcat articolele intre ele, am incercat sa dezmembrez un articol deja vandut care are o denumire asemanatoare :)).

Va multumesc oricum :)

Scrie răspuns