Adăugare ssd
Adăugare ssd
Salut. Aș dori să știu dacă adaug un ssd la pc-ul pe care e instalat saga trebuie sa schimb codurile? Precizez ca las și hardul vechi în sistem și programul saga pe hardul respectiv.
Re: Adăugare ssd
Nu, dar cred că trebuie sa-l lași ca master.
Adica nu pot pune sistemul de operare si boota de pe ssd?
Nu. Dar de ce te ferești să schimbi codurile?
- fagarasa176
@cernatv dar de ce nu poti folosii ssd ca si master?
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Dacă nu-i master cel pe care-i Saga nu recunoaște codurile. Astea sunt legate de serialul hardului.
- fagarasa176
Pai el a intrebat
Si tu ai zisilisiec scrie:Adica nu pot pune sistemul de operare si boota de pe ssd?
cernatv scrie:Nu.
Păi dacă bootezi de pe ssd, asta-i master. Atunci e clar că cel pe care-i Saga va fi slave.
- fagarasa176
Eu am inteles ca ambele o sa fie pe SSD 

Nu ma feresc dar le-am schimbat odata anul asta si ma tem ca daca crapa ssd-ul cumva ce fac? mai platesc un abonament?
pune SSD linistit pui windos pe el si faci sa booteze de pe el. lasi HDD cu programul exact asa cum e acum.
Dupa bootare de pe SSD, instalezi programul SAGA pe partitia (litera) unde este instalat SAGA pe harddisk. va ava aceleasi coduri, doar daca muti programul pe SSD atunci se schimba codul de activare.
Dupa bootare de pe SSD, instalezi programul SAGA pe partitia (litera) unde este instalat SAGA pe harddisk. va ava aceleasi coduri, doar daca muti programul pe SSD atunci se schimba codul de activare.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”