Bilant diferit in Saga cu licenta fata de cel gratuit
Bilant diferit in Saga cu licenta fata de cel gratuit
Buna ziua!
Am folosit versiunea gratuita a programului Saga C in luna mai pentru a tine evidenta in format electronic pentru anul 2015. Am generat bilantul, CPP si am trimis datele la ANAF. Intre timp am achizitionat si licenta pentru program. Am deschis Saga, iar la Tabul informatii generale imi apare pe rosu R44(bilant)=r9 (CPP) C2:4768#
In pdf-ul trimis la ANAF datele apar corect atat in Bilant cat si in contul de profit si pierdere.
Daca urmati link-ul alaturat, gasiti print screen din Saga de la Bilant si CPP, pdf-ul trimis la ANAF si baza de date cu operatiunile pentru anul anterior. Nu am putut sa le incarc pe forum.
http://www.megafileupload.com/7l6j/Saga.rar
Am folosit versiunea gratuita a programului Saga C in luna mai pentru a tine evidenta in format electronic pentru anul 2015. Am generat bilantul, CPP si am trimis datele la ANAF. Intre timp am achizitionat si licenta pentru program. Am deschis Saga, iar la Tabul informatii generale imi apare pe rosu R44(bilant)=r9 (CPP) C2:4768#
In pdf-ul trimis la ANAF datele apar corect atat in Bilant cat si in contul de profit si pierdere.
Daca urmati link-ul alaturat, gasiti print screen din Saga de la Bilant si CPP, pdf-ul trimis la ANAF si baza de date cu operatiunile pentru anul anterior. Nu am putut sa le incarc pe forum.
http://www.megafileupload.com/7l6j/Saga.rar
Re: Bilant diferit in Saga cu licenta fata de cel gratuit
depinde ce varianta de Saga ai avut pt ca in ea era inclus formularul de bilant existent la data respectiva. Daca ai instalat(actualizat) la zi programul se va actualiza si formularul de bilant existent la zi.
Nu are nimic ca era varianta gratis sau cea cumparata.
Nu are nimic ca era varianta gratis sau cea cumparata.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Imi cer scuze, m-am exprimat gresit. Atat in varianta gratuită, cât si în cea cumpărată, datele din bilant sunt identice. Însă la varianta cumpărată, in formularul 20, contul de profit si pierdere, la rândul 9, am doar 1700 si ceva lei, fata de 4768 parcă, atât cât sunt la bilant, rândul 44.
Cand am utilizat versiunea gratuită, totul era in regulă.
Nu am laptopul in fată, sa va ofer datele exacte.
Cand am utilizat versiunea gratuită, totul era in regulă.
Nu am laptopul in fată, sa va ofer datele exacte.
luati la verificat datele. ceva nu e in regula. aflati unde e necorelatia si verificati. Nu aveti alta solutie.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
M-am uitat din nou, atat pe contul de profit si pierdere din formularul trimis la ANAF, la cel din SAGA, cat si la articole contabile. La contul de profit si pierdere din SAGA, la indicatorul 6, alte cheltuieli am 1599. Am verificat conturile din paranteze si am cheltuieli inregistrate doar in conturile 603, 626 si 627, total 4626.65 (~4627), suma ce este identica cu cea din pdf-ul pe care l-am trimis la ANAF in mai.
Nu inteleg de ce imi afiseaza in contul de profit si pierdere doar 1599 in loc de 4627.
Nu inteleg de ce imi afiseaza in contul de profit si pierdere doar 1599 in loc de 4627.
La ce dată generați bilanț? În mai pe versiunea de atunci era suport pentru bilanțul anual. Dacă ați actualizat la ultimele variante, e raportarea contabilă de la 30/06. Aceasta din urmă are date la 30/06 nu la 31/12 ca bilanțul din decembrie.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Aveti perfecta dreptate. Va multumesc mult de tot pentru ajutor!
si v-am scris acelasi lucru. Depinde ce var de Saga ati avut instalata (cu bilantul din dec sau cel din iulie 2016).
Baza de date salvata continea doar operatiunile aferente anului 2015, pentru ca atat reusisem sa introduc in program. Dupa ce am instalat ultima versiune, nu ar fi trebuit sa imi apara in CPP aceleasi date ca si in luna mai 2016, indiferent ca alegeam luna bilantului decembrie 2015, mai 2016 sau august 2016?
Nu, deoarece ultima versiune conține formularul PDF pentru bilanțul la iunie 2016.
Of of...
Va multumesc pentru lamuriri.
Ca sa nu mai deschid un subiect nou, trebuie sa fac o proiectie a bilantului prescurtat pentru urmatorii 3 ani, insa nu stiu unde sa trec valoarea concesiunii constructiei si a terenului aferent... la imobilizari corporale?
Dupa cum v-ati dat seama, nu sunt contabil.
Ca sa nu mai deschid un subiect nou, trebuie sa fac o proiectie a bilantului prescurtat pentru urmatorii 3 ani, insa nu stiu unde sa trec valoarea concesiunii constructiei si a terenului aferent... la imobilizari corporale?
Dupa cum v-ati dat seama, nu sunt contabil.