PROBLEME D394
PROBLEME D394
Buna ziua.Am mai multe probleme ,daca puteti sa ma ajutati.Nu-mi apar plaja de facturi emise(nr+serie),desi le am trecute in Saga.La punctul 5,defalcat pe cote de tva la incasare,nu-mi completeaza nimic.Sa completez manual?Mentionez ca nu am si partea de stocuri.Nici la sfarsit la lista operatiunilor taxabile nu-mi apare nimic.Am dat validarea.
Re: PROBLEME D394
Plajele de numere nu se declară.
Datele apar dacă sunt operate corect și dacă sunt operațiuni ce se declară. Respectiv intrări/ieșiri cu FACTURI emise de către plătitori de TVA din România sau către plătitori de TVA din România.
Datele apar dacă sunt operate corect și dacă sunt operațiuni ce se declară. Respectiv intrări/ieșiri cu FACTURI emise de către plătitori de TVA din România sau către plătitori de TVA din România.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Sunt operate corect.Am si incasari din facturi cu 24%,si cu 20% si cu 9%.Si totusi tva-ul defalcat nu-mi apare.In D300,ESTE CORECT.DE ce nu mi se iau datele si in 394?Pentru ca nu am partea de stocuri?Sa le introduc manual?
Nu de asta. Sigur nu de asta. Nu contează partea de stocuri numai dacă sunt operațiuni cu taxare inversă pentru care în D394 trebuie completat și codul produselor.
Verificați luna pentru care generați PDF. Ce aveți în lista de operațiuni din D394?
Verificați luna pentru care generați PDF. Ce aveți în lista de operațiuni din D394?
am L,A CU 9 SI 20 % si AI cu 9 si 20%.Mai am in luna 1 facura incasata cu 24% care imi apare la D300.DAr in capitolul 5 nu-mi apare tva defalcat deloc, pentru nici-o cota de tva
Citiți legislația la zi cu privire la D394.
Sunt atât de multe explicații și s-a reluat de atâtea ori ....
Sunt atât de multe explicații și s-a reluat de atâtea ori ....
am citit.este vorba de programul SAGA ,nu de legislatie.Saga nu-mi incarca automat anumite date,care se regasesc in jurnale .
Nu cred. Mai citiți. La care capitol 5? Nu există un astfel de capitol.
Există secțiuni de la A la I. Sau capitole cum vreți să le spuneți. Secțiunea, capitolul I are mai multe subpuncte.
Dacă vă referiți la secțiunea I punctul 5 - sfatul meu e valabil - mai citiți odată legislația actualizată.
Există secțiuni de la A la I. Sau capitole cum vreți să le spuneți. Secțiunea, capitolul I are mai multe subpuncte.
Dacă vă referiți la secțiunea I punctul 5 - sfatul meu e valabil - mai citiți odată legislația actualizată.