Buna ziua!
Doi asociati care sunt si angajati ai societatii vor sa mearga la niste cursuri de engleza. Se poate incheia un contract intre societatea care presteaza aceste servicii si societatea la care ei sunt asociati si angajati? Au hotarat sa faca aceste cursuri deoarece au cativa furnizori de materii prime din strainatete cu care trebuie sa comunice in engleza si eu nu stiu mai deloc aceasta limba. Ei mai spera sa aiba si clienti din afara tarii pt care le-ar fi foarte necesara engleza. Multumesc!
cursuri engleza
Re: cursuri engleza
se poate, se incheie contractul pe firma si se baga in contul 615 care este chelt deductibila
Am intrebat pt ca a mai avut cineva o situatie asemanatoare si la un control iau fost scoase acest cheltuieli. Multumesc!
Si au scos pe baza a ce?
Probabil au decontat cursuri de engleză și ei de fapt au învățat chineza!Motive de nedeductibilitate găsesc ”ei” ! 

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Nu stiti? Ca asa vor muschii lor! :)Ca vezi doamne se poate si fara engleza si ca daca ar fi dupa logica noastra ar fi ok daca ar face toti cate un curs asa doar ca e deductibila cheltuiala.