Buna ziua!
S-au comandat mai putine tichete de masa pt o persoana. S-a trecut in lista gresit din luna anterioara.
Am mai comandat diferenta de tichete.Prima factura era la sf august pt tichete aferente lunii august.A doua factura o sa fie cu septembrie, pentru diferente.
Prima factura inregistrez normal la intrari, a doua factura cum inregistrez ca sa fie corect?
suplimentare tichete masa
Re: suplimentare tichete masa
Înregistrați ca un aviz în luna în care acordați tichetele și în luna facturii asociați factura la aviz.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Ar mai fi o varianta (pe care eu o aplic), si anume: se creaza un analitic al contului 4281, pe care-l denumim "Tichete de masa distribuite". In "Configurare salarizare", in ecranul "Conturi", schimbam contul aferent tichetelor de masa, 5238, cu analiticul nou creat (4281.x). Astfel, dupa introducerea tichetelor de masa, la generarea notei contabile de salarii, se genereaza articolul 6422=4281.x, cu valoarea acestora. Luna urmatoare, cand se distribuie efectiv tichetele, se genereaza articolul contabil 4281.x=5328, cu valoare tichetelor distribuite.
Eugen Pintea
Multumesc!