Angajata insarcinata itm
Angajata insarcinata itm
Am o angajata care este insarcinata trebuie sa declar in revisal la itm sau medicina muncii. Este primul meu caz. Multumesc.
Re: Angajata insarcinata itm
In ReviSal precis ca nu.
In ceea ce priveste medicina muncii, mai bine intrebi pe cei care se ocupa acest serviciu.
In ceea ce priveste medicina muncii, mai bine intrebi pe cei care se ocupa acest serviciu.
In REVISAL nu se declara.
Depui la ITM o instiintare impreuna cu adeverinta data de medic din care rezulta ca este insarcinata . Cred ca are termen 15 zile de la data luarii la cunostinta.
Depui la ITM o instiintare impreuna cu adeverinta data de medic din care rezulta ca este insarcinata . Cred ca are termen 15 zile de la data luarii la cunostinta.
Unde scrie ca trebuie informat ITM?
OUG 96/2003
ART. 7
(1) În termen de 10 zile lucrătoare de la data la care angajatorul a fost anuntat în scris de către o salariata ca se afla în una dintre situaţiile prevăzute la art. 2 lit. c)-e), acesta are obligaţia sa înştiinţeze medicul de medicina muncii, precum şi inspectoratul teritorial de munca pe a cărui raza îşi desfăşoară activitatea
ART. 7
(1) În termen de 10 zile lucrătoare de la data la care angajatorul a fost anuntat în scris de către o salariata ca se afla în una dintre situaţiile prevăzute la art. 2 lit. c)-e), acesta are obligaţia sa înştiinţeze medicul de medicina muncii, precum şi inspectoratul teritorial de munca pe a cărui raza îşi desfăşoară activitatea
Am si uitat de acea act normativ, multumesc.
Totusi atentie si la conditie, "angajatorul a fost anunţat în scris de către o salariata".
Totusi atentie si la conditie, "angajatorul a fost anunţat în scris de către o salariata".
Atentie si la raportul de evaluare intocmit de medicul de medicina muncii, raport care trebuie depus si el la ITM!
-
trebuie anuntat in scris angajatorul de starea de graviditate.....atestata cu adeverinta de la medicul de familie.....daca nu este anuntat in scris, angajatorul nu are nicio obligatie..
( nu am buton de like la ce a scris dl balazse....
)
( nu am buton de like la ce a scris dl balazse....