Buna ziua,
Am creat un tip de articol "Alte taxe", i-am alocat contul 635, am bifat Aprovizionabil, dar nu am bifat Nestocat. Dupa ce am facut o intrare cu un articol din acest tip, am observat ca imi ramane pe stoc articolul respectiv, desi nota contabila este corecta (635=401). Cum pot pune bifa de Nestocat sau muta articolul la alta grupa?
Multumesc
Modificare tip articol
Re: Modificare tip articol
pt cazuri de astea nu trebuie creat articol. il introduceti ca nedefinit, si puneti 635 dvs.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Puteți crea un alt tip, cu același cont, dar la care să bifați aprovizionabil, apoi creați un articol pe tipul nou creat și din Întreținere BD pagina modificare coduri mutați de pe codul de articol vechi pe codul nou. Ulterior puteți șterge tipul de articol ce este stocabil.
Sau puteți culege pe nedefinit acest tipă de intrări. Tipul nedefinit vă permite utilizarea liberă a explicației și contului.
Sau puteți culege pe nedefinit acest tipă de intrări. Tipul nedefinit vă permite utilizarea liberă a explicației și contului.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
pe tipul de produse finite, am creat multe articole fiecare cu retetarul lui, este vorba de o covrigarie, casa de marcat nu e legata la saga (inca nu stiu daca e necesar un calculator la casa, sau daca se bate pe casa se transfera in saga - calculatorul sa ramana in biroul de conta) dar acum as vrea sa lucram pe tipul de produse finite nestocat, sa faca productia imediat, dar nu mai pot modifica, am cum sa creez un tip de produse finite nestocabil si sa transfer toate articolele cu retetare pe acesta din urma?