Am un contract de munca pentru colaboratori, norma pe zi 2 ore,persoana pensionara, pentru luna septembrie cand am actualizat datele calculeaza doar jumatate din salariul tarifar.
Va rog sa-mi spuneti care este cauza.
Multumesc.
calcul salariu
Re: calcul salariu
Ar trebui sa ne dai mai multe detalii despre modul cum l-ai inregistrat la "salariati".
Ce tip de contract ai ales, ce norma ai selectat, ce tip de salariul ai selectat, ce salariu brut ai completat, etc.
Ce tip de contract ai ales, ce norma ai selectat, ce tip de salariul ai selectat, ce salariu brut ai completat, etc.
Salariatul este incadrat in functia de presedinte, tip - colaborator, norma 2 ore pe zi, tip salariu lunar.
Este angajaqt din data de 01.04.2013. Pana in prezent nu am avut probleme.
Multumesc.
Este angajaqt din data de 01.04.2013. Pana in prezent nu am avut probleme.
Multumesc.
Verifica, daca nu cumva ai facut modificari fata de perioada precedenta, mai ales daca s-a modificat doar salariul brut.
Am modificat salariu in luna iulie 2016.
Luna iulie si august nu au fost probleme. S-a calculat corect.
Luna iulie si august nu au fost probleme. S-a calculat corect.
Din pacate doar la o vizualizare a datelor s-ar putea spune orice.
Dar oricum trebuie sa fi facut vreo modificare daca din varii motive a scazut salariul brut in luna septembrie fata de luna august.
Incearca sa verifici salariul in meniul "salariati" (precum sa fie setat un salariu pe luna si nu pe ore), dupa care sa devalidezi statul pe septembrie si sa apesi pe "actualizare date".
Dar oricum trebuie sa fi facut vreo modificare daca din varii motive a scazut salariul brut in luna septembrie fata de luna august.
Incearca sa verifici salariul in meniul "salariati" (precum sa fie setat un salariu pe luna si nu pe ore), dupa care sa devalidezi statul pe septembrie si sa apesi pe "actualizare date".