Declaratia 394
Re: Declaratia 394
OKE, LA TAXAREA INVERSA TRABA SA COMPLECTEZI MANUAL !!!
AM REZOLVAT
MERSI
AM REZOLVAT
MERSI
Pentru DenutN
Referitor la postare:
Referitor la postare:
tomac scrie:Vă rog să nu mai postați mesaje scrise integral cu majuscule pentru că e nepoliticos.
Buna ziua, am eroare deoarece nu am complectat la reprezentant fiscal, va rog ce trebuie sa scriu acolo ?
Acum pe bune. De ce nu mai întrebați asta în vreo 3 - 4 locuri pe forum?
Citiți ce se cere acolo. V-am răspuns deja în altă secțiune și nu mai reiau.
Citiți ce se cere acolo. V-am răspuns deja în altă secțiune și nu mai reiau.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Magazin online vinde in general catre persoane fizice, emite facturi si incaseaza ramburs.
Cumparatorii nu furnizeaza CNP-ul. Din cate tin minte, in instructiunile D394 scrie ca daca nu se colecteaza CNP-ul de la cumparator, acesta nu trebuie completat, insa trebuie trecuta adresa.
SAGA ma atentioneaza totusi:
Cumparatorii nu furnizeaza CNP-ul. Din cate tin minte, in instructiunile D394 scrie ca daca nu se colecteaza CNP-ul de la cumparator, acesta nu trebuie completat, insa trebuie trecuta adresa.
SAGA ma atentioneaza totusi:
Va fi o problema la generarea D394, daca nu am CNP-urile ?Daca nu completati codul fiscal sau CNPul , facturile aferente acestui client nu se pot prelua exact in D394
Va trebui să completezi manual adresa în declarație pentru fiecare în parte.
Nu inteleg, noi completam deja adresa la client, cu judet, oras, strada, etc, de ce sa completam manual?
Pentru că în Saga completeți într-o singură căsuță. În 394 există căsuțe separat pentru stradă, număr, bloc, etc.
Buna seara. Declaratia care se depune acum la 25 oct, trebuie sa contina si bonurile fiscale si persoanele fizice? Nu mai inteleg...de cate ori s-a schimbat si amanat. Multumesc
-
Mi-e rau cu gandul la cat voi avea de completatseptimiuv scrie:Pentru că în Saga completeți într-o singură căsuță. În 394 există căsuțe separat pentru stradă, număr, bloc, etc.

Totusi, nu se pot extrage informatiile de acolo? Tara si judetul au deja rubrici separate rubrici separate, iar celelate sa fie extrase ca dintr-un fisier csv, avand o ordine prestabilita (localitate, strada, numar, bloc, scara, etaj, apartament) separate de virgula.
este aferent lui septembrie, se depune pana pe 31 octombrie si nu trebuie sa contina bf si pf , se vor declara cele intrate in octombrie, declaratie care se va depune ori luna pana la 30 noiembrie, ori trimestrial pana la 31 ianuarie 2017radug754 scrie:Buna seara. Declaratia care se depune acum la 25 oct, trebuie sa contina si bonurile fiscale si persoanele fizice? Nu mai inteleg...de cate ori s-a schimbat si amanat. Multumesc
Cum? Pe ce criterii? Am mai explicat de ce este asta o problemă. Pentru că unii poate au scris așa în baza de date pe care o au:stroer620 scrie:Totusi, nu se pot extrage informatiile de acolo?
Beiuș, strada Română, nr.2
alții
Română 2 Beiuș
alții
Str.Română, nr.2 - Beiuș
alții
Română, n.2, 415200
etc.
Cum ar putea ști programul aici, care e localitatea, care e strada și sau numărul ori codul poștal.
Să nu zic de situația în care ai și bloc, scară, apartament.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
ok. multumesc pt raspuns. asa este noul termen este sf lunii, inca nu m-am obisnuit si eu tot pe 25 depun 

Buna
Nu mi se incarca D 394. Oare ce nu am facut corect?
Nu mi se incarca D 394. Oare ce nu am facut corect?
- fagarasa176
Nu ai dat click pe "Trust this document always"
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!