Buna ziua ,
Am programul Saga C fara cel de gestiune si la inchiderea lunii 04.2016 , descarcare marfuri vandute (global –valoric ) am urmatorul mesaj de atentionare “Desi s-a ales sistemul cu evidenta global valorica pe gestiuni distincte , nu s-a introdus nici o gestiune ! “ Operatiunea de descare gestiune e abandonata .
Am inregistrari in contul 371,378 fara analitice pentru ca nu am gestiuni distincte si pana la inchiderea din luna 04.2016 nu a fost nici o problema , programul a facut descarcarea 607=371; 378=371.
Stie cineva ce e de facut in aceasta situatie?
Multumesc .
descarcare gestiune
Re: descarcare gestiune
Era mai bine sa faceti analitic pt singura gestiune GV care o aveti.
la fisiere Gestiuni. veti crea 371.01 378.01... etc si veti pune proc de TVA 20%
Daca aveti si cu TVA 9% mai faceti alte analitice cu 371.02....
apoi trebuie modificate in intrari si iesiri conturile din sintetic in analitic. atunci se va face s iinchiderea ok pe tipuri de TVA.
la fisiere Gestiuni. veti crea 371.01 378.01... etc si veti pune proc de TVA 20%
Daca aveti si cu TVA 9% mai faceti alte analitice cu 371.02....
apoi trebuie modificate in intrari si iesiri conturile din sintetic in analitic. atunci se va face s iinchiderea ok pe tipuri de TVA.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Ajutor configurare la descarcare gestiune
Buna ziua
am o singura gestiune,global valorica dar am vanzari si cu tva de 20 si de 9%
cum trebuie sa fac configurarile ca sa mi se descarce corect
am analitice la 371,378,4428 ,607 si 707 dar nu imi descarca corect,adaosul e mai mare decat marfa in sold
multumesc
Buna ziua
am o singura gestiune,global valorica dar am vanzari si cu tva de 20 si de 9%
cum trebuie sa fac configurarile ca sa mi se descarce corect
am analitice la 371,378,4428 ,607 si 707 dar nu imi descarca corect,adaosul e mai mare decat marfa in sold
multumesc
aveti raspunsul mai sus.
Mu conteaza ca aveti un singur magazin. Daca are 2 cote de TVA trebuie create 2 gestiuni Magazin 1 20%, Magazin 2 9% si asa se si fac intrarile si iesirile.
atunci se face descarcarea cum trebuie.
Mu conteaza ca aveti un singur magazin. Daca are 2 cote de TVA trebuie create 2 gestiuni Magazin 1 20%, Magazin 2 9% si asa se si fac intrarile si iesirile.
atunci se face descarcarea cum trebuie.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”