Un ajutor va rog si nu ma certati,ca nu am gasit raspunsul prin forum
Mesajul "coduri fiscale invalide...acestea sunt marcate cu rosu" imi tot apare.Nu am nimic marcat cu rosu!! nu stiu unde si ce sa corectez ca sa generez pdf-ul. Am dat verificare toti tertii...nimic
Actualizarea e facuta astazi..
coduri fiscale invalide
Re: coduri fiscale invalide
Totusi acum despre ce discutam? Cumva despre D.394 (ca nu ai mentionat)?Ai ultima actualizare a programului (11.11.2016)?
Iti apare acel mesaj in program sau in fisierul pdf (eu inca nu l-am vazut)? Verifica datele introduse la "alte informatii".
Iti apare acel mesaj in program sau in fisierul pdf (eu inca nu l-am vazut)? Verifica datele introduse la "alte informatii".
-
Buna dimineata...da scuze...e vorba de 394
Am actualizarea facuta aseara...
Imi spune sa verific codurile invalide marcate cu rosu...nu am niciunul marcat cu rosu
La alte informatii nu am greseli...am dat verificare si ptr toti tertii si nu e nicio greseala.
Am actualizarea facuta aseara...
Imi spune sa verific codurile invalide marcate cu rosu...nu am niciunul marcat cu rosu
La alte informatii nu am greseli...am dat verificare si ptr toti tertii si nu e nicio greseala.
Daca scrie ca este marcat cu rosu atunci asa si este, in lista tertilor deplaseaza-te in jos sa vezi daca nu cumva gasesti vreun CIF hasurat cu rosu.
Are listă de selecție pentru așa ceva.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Dragii mei...va suparati degeaba pe mine...credeti-ma pe cuvant...nu e nimic cu rosu...am rulat lista in sus jos de mii de ori...am dat verificare terti...nu e nimic incorect
o sa incerc sa sun la Saga...dar nu prea au ei rabdare
o sa incerc sa sun la Saga...dar nu prea au ei rabdare
cine e supărat aici
?

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-

era acolo un butonas care imi debifa ce nu trebuie
Multumesc mult pentru ajutor