buna ziua,
am icercat sa fac declaratia 394 si am constatat ca in cartusul C nu imi preia bonurile de benzina si alte bonuri fiscal care au CUI-ul firme scris, si la actualizare date cand am deschis declaratia aceste bonuri nu au bifa, insa am constat altceva un bon de benzina lacare nu am selectat C la tip la preluat, am actualizat din nou programul dar este la fel, intrebarea mea este unde gresesc sau ce sa fac sa numai selectez la tip C sa le las ca si factura dar banuiesc, ca nu este corect.
va multumesc
preluare bonuri care au inscris codul fiscal in decl 394
Re: preluare bonuri care au inscris codul fiscal in decl 394
e bine la Tip C si fara bifa cum face Saga.
Bonurile se vor regasi DOAR valoric ( fara nume , CUI ) in cartusul I la pct 1.5 din formularul PDF.
Bonurile se vor regasi DOAR valoric ( fara nume , CUI ) in cartusul I la pct 1.5 din formularul PDF.
-
Dle Grama, ce scrieți mai sus este valabil și pentru intrări sau ieșiri de tip M ( facturi simplificate ) primite sau EMISE? Mulțumesc frumos!
Facturile simplificate primite cu tip M se vor declara tot valoric în cartușul I pct 1.3 sau 1.4 funcție de sistemul aplicat de furnizorul de la care se primesc acestea.( TVA normal sau la încasare) și dacă au codul de inregistrare in scopuri de TVA.
Facturile simplificate emise de tip M se vor declara la același cartuș I la pct 1.1 sau 1.2 funcție de existenta Codului de tva sau nu a clientului căruia se facturează. ( dacă nu s-a emis bon fiscal în acest caz )
Facturile simplificate emise de tip M se vor declara la același cartuș I la pct 1.1 sau 1.2 funcție de existenta Codului de tva sau nu a clientului căruia se facturează. ( dacă nu s-a emis bon fiscal în acest caz )
-
Mulțumesc frumos! Nici nu știți cât mă ajută chestia asta!