buna ziua,
la o asociatie imi cer sa le fac o stornare pentru o factura de contributie din feb a.c. pe motiv ca e deja prea vecehe ca sa o mai plateasca si sa emit o factura noua cu data mai recenta. cum procedez, fac pur si simplu o factura cu minus pe data de azi sau pe cea din data facturii pe care urmeaza sao stornez?
multumesc.
STORNARE
Re: STORNARE
Mergeti pe factura pe care doriti sa o stornati (in februarie) si dati click pe ea. In partea de jos de tot aveti un buton pe care scrie STORNARE. Apasati-l! Vi se va genera o factura cu numarul urmator si cu data de astazi (pe care o puteti modifica). Reglati (va apare un buton in mijlocul ecranului REGLARE STORNARE). Apasati-l si pe asta! SAGA o sa va selecteze compensarea intre plus si minus (din fereastra aparuta). Acceptati!
Adaugati o nou factura care are datele cele pe care tocmai ati stornat-o! DAR CU PLUS si cu data pe care o doriti. In rest...sper sa va descurcati.
Adaugati o nou factura care are datele cele pe care tocmai ati stornat-o! DAR CU PLUS si cu data pe care o doriti. In rest...sper sa va descurcati.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!