preturi

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
ibrami

preturi

#1 Mesaj de ibrami »

Buna ziua ! Am doua probleme, la care as vrea sa ma ajutati :)
1. as dori sa creez doua grupe, , cu subgrupe ca de exemple:
1. distributie
a. van-sell
b. comenzi
2. en-gros,
la distributie si in magazin am preturi diferite, intrebarea este daca pot crea 2 preturi, ca atunci cand agentul imi cere o factura pentru firma x, eu sa i pot bate articolul la pretul de distributie ,pt ca mi-l ia automat la pretul din magazin si de fiecare data trebuie sa stau sa i calculez totalul cu pretul lui de distributie..
si,
2. as vrea ca atunci cand scot o oferta de pret, sa-mi scoata si pretul de intrare, cum pot face asta ?

fagarasa176

Re: preturi

#2 Mesaj de fagarasa176 »

1. Poti sa faci altfel
Meniul Fisiere-->Articole (sau tasta F9)--> click pe articolul care va intereseaza
In dreapta sus e un buton numit "Preturi vanzare" apasati pe el
In fereastra nou deschisa in partea de jos aveti posibilitatea sa adaugati preturi de vanzare diferite pentru mai multi clienti
Apoi faceti probe
Spor :wink:
2. E ilogic sa socata pretul de achizitie pe oferta in primul rand pentru ca viitorul client nu trebuie sa stie pretul tau de achizitie ca sa stie adaosul
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

ibrami

#3 Mesaj de ibrami »

Buna, in primul rand iti multumesc pt raspunsuri, la a doua problema, erau pentru mine preturile de intrare pe oferta, si ma gandeam cum sa fac asta, sa nu stau sa selectez fiecare produs in parte ca sa aflu pretul de intrare..

fagarasa176

#4 Mesaj de fagarasa176 »

Va cred dar acel document se numeste OFERTA cu un scop anume, de a'l inmana clientului
Din pacate preturile de achizitie le puteti afla din Situatie Aprovizionari folosind filtrele sau pe fisa fiecarui produs in parte
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

Scrie răspuns