completare decl 394

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
cismarui

completare decl 394

#1 Mesaj de cismarui »

eu am mai intrebat odata mai demult aici daca se completeaza in declaratia 394 de mana sumele incasate cu bon fiscal pe casa de marcat de la pers fizice si mi s-a raspuns ca nu, acum am citit pe aici prin forum si am inteles ca se completeaza la punctul G dar pe mine nu ma lasa sa completez la punctul G manual nimic si nici nu ia automat din saga completare, la mine nu ia completata decat H si I 2.1.

fagarasa176

Re: completare decl 394

#2 Mesaj de fagarasa176 »

Acu demult lucrurile erau foarte neclare si informatiile lipseau, de acord? :wink:
Nu vreau sa scuz pe nimeni, nu a'ti specificat cine v'a spus acest detaliu, dar avand in vedere nebunia si cantitatea de informatii din aceste zile va rog sa intelegeti si sa acceptati scuzele mele de rigoare in numele colegului care a dat raspunsul "buclucas"
Acu sa trecem la oile noastre :wink:
Nu trebuie sa treceti manual in D394, daca documentele au fost introduse corect in program SAGA preia automat sumele
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

tomac

#3 Mesaj de tomac »

Răspunsul a fost corect. Nu se completează la G. G se calculează și se completează automat de către PDF după validare. Datele acelea se operează în lista de operațiuni în secțiunea corespunzătoare vânzărilor cu casă de marcat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

prajat

#4 Mesaj de prajat »

la completare bonuri am intampinat si eu probleme .
am rezolvat situatia reglementand operarea Z-ului care nu a fost facuta corect initial.
unde ati operat z-ul mergeti pe tip si selectati bon casa adica B .
apoi dati clic pe tip de venit (care este 7 ) alaturi se deschide o fereastra in care completati manual numarul de bonuri de pe fiecare Z.
dati din nou validare si toti pasii si va apare in cartusul G centralizat nr de bonuri si valoarea.

cismarui

#5 Mesaj de cismarui »

nu stiu unde sa modific tipul sa trec B atunci cand bag valoarea z-ului, eu intru in iesiri si aleg""incasari pf"''ca asa e memorat de la inceput numele z-ului in program si nu am nici o posibilate acolo sa modific tipul sa zelectez B sau Z, suma e trecuta pe ct 707 si validata, cum sa fac pas cu pas va rog

roncovf

#6 Mesaj de roncovf »

Sub ADAUG, a doua coloana e TIP si alegi B

cismarui

#7 Mesaj de cismarui »

gata acum fac bine da va rog sa imi spuneti cum sa fac cu declaratiile din lunile trecute pe care nu le-am completat asa cu bonurile corect facute sa depun din nou declaratia 394 pentru lunile trecute corectata?

roncovf

#8 Mesaj de roncovf »

In varianta noua se declara din octombrie, nu trebuie corectat

cismarui

#9 Mesaj de cismarui »

va multumesc mult pentru lamuriri

Scrie răspuns