tiparire declaatie 394
tiparire declaatie 394
Imi puteti spune care format de declaratie trebuie listat la dosar? Cea care se deschide cand dam generare declaratie sau cea care se deschide din alicatia Declaratii ANAF. Aceasta e mult mai scurta decat cea generata.
Re: tiparire declaatie 394
Treceti toate declaratiile si recipisele pe un CD sau DVD la sfarsitul fiecarui an si dati-le clientului dvs.
Nu tipariti chestiile astea pentru ca este pierdere de vreme. Daca ANAF-ul a admis intr-un final ca era o prostie sa depunem pe suport de hartie acele declaratii, noi - mai catolici decat Papa - ne apucam sa le tiparim.
Personal nici pe CD/DVD nu le dau, ci pur si simplu mi-am facut un cont online (OneDrive/Gdrive) si le dau legatura sa le descarce de acolo.
Eu sunt un ecologist, totusi.
Nu tipariti chestiile astea pentru ca este pierdere de vreme. Daca ANAF-ul a admis intr-un final ca era o prostie sa depunem pe suport de hartie acele declaratii, noi - mai catolici decat Papa - ne apucam sa le tiparim.
Personal nici pe CD/DVD nu le dau, ci pur si simplu mi-am facut un cont online (OneDrive/Gdrive) si le dau legatura sa le descarce de acolo.
Eu sunt un ecologist, totusi.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!