Bon benzina
Re: Bon benzina
eu de la inceputul anului toate bonurile de benzina cu cui le-am introdus pe C, acuma pe majoritatea scrie doar cui-ul nostru, doar pe cele de la lukoil scrie si numele clientului, dar pe niciuna nu e termenul factura simplificata, cel putin cat am urmarit , nu am gasit, ramane sa le inregistrez in continuare pe C ?
Incercam sa vedem cum este mai bine si cum se interpreteaza niste prevederi total tampite din legislatie.
Cu ce aduc eu Bugetului de Stat prejudicii ca imi inregistrez un bon sau o factura simplificata.
Interesant este ca noi "palmasii" trudim sa fim cat mai aproape de prevederile unor cretini cu ifose de lucratori super-specializati in fiscalitate care lucreaza prin "nu-stiu-ce-nationala", "nationala" care consiliaza contra-cost Ministerul de Finante sa scoata fantezii pe banda rulanta pe care nici ei nu le inteleg.
Despre cat de buni sunt cei din Ministerul de Finante si cat inteleg ei din ceea ce se petrece in domeniul la care sunt sefi chiar ma indoiesc.
Eu sunt pus la zid ca nu am inregistrat un bon ca factura simplificata si sunt amendat (poate), un nenorocit de bon LA CARE N-AVETI DRPTUL SA DEDUCETI DECAT 50% pentru ca nu aveti foaie de parcurs, si responsabilii care semneaza elucubratiile care devin legislatie deturneaza de milioane de euro (fapte dovedite si in curs de juecare: fostul sef al ANAF, o directoare din Ministerul de Finante - o doamna lanturoasa care tuna si fulgera ca se delapideaza, se fura....iar ea tocmai ce a fost incaltata pentru cateva milioane de euro.."dositi").
Ne omoram sa fim cat mai exacti si mai corecti.
Ma uitam cu cat profesionalism si daruire colegul TomaC se chinuie sa tina un blog in care sa ne "dumice" asa cum stie el mai bine ca sa intelegem cu totii ce doresc tampitii din Finante. O rarite in domeniu.
Nu as indrazni nicio clipa sa pun sub semnul intrebarii capacitatea sa profesionala si felul sau unic de a face mult bine forumului. Il voi afurisi daca VREODATA va accepta sa ajunga undeva in vreun post de conducere in acest minister.
In rest dragi colegi, spargeti-va capetele!
Mergeti pe mana lui TomaC! Eu mi-am permis doar sa cititi si o alta abordare, o alta interpretare.
Cu ce aduc eu Bugetului de Stat prejudicii ca imi inregistrez un bon sau o factura simplificata.
Interesant este ca noi "palmasii" trudim sa fim cat mai aproape de prevederile unor cretini cu ifose de lucratori super-specializati in fiscalitate care lucreaza prin "nu-stiu-ce-nationala", "nationala" care consiliaza contra-cost Ministerul de Finante sa scoata fantezii pe banda rulanta pe care nici ei nu le inteleg.
Despre cat de buni sunt cei din Ministerul de Finante si cat inteleg ei din ceea ce se petrece in domeniul la care sunt sefi chiar ma indoiesc.
Eu sunt pus la zid ca nu am inregistrat un bon ca factura simplificata si sunt amendat (poate), un nenorocit de bon LA CARE N-AVETI DRPTUL SA DEDUCETI DECAT 50% pentru ca nu aveti foaie de parcurs, si responsabilii care semneaza elucubratiile care devin legislatie deturneaza de milioane de euro (fapte dovedite si in curs de juecare: fostul sef al ANAF, o directoare din Ministerul de Finante - o doamna lanturoasa care tuna si fulgera ca se delapideaza, se fura....iar ea tocmai ce a fost incaltata pentru cateva milioane de euro.."dositi").
Ne omoram sa fim cat mai exacti si mai corecti.
Ma uitam cu cat profesionalism si daruire colegul TomaC se chinuie sa tina un blog in care sa ne "dumice" asa cum stie el mai bine ca sa intelegem cu totii ce doresc tampitii din Finante. O rarite in domeniu.
Nu as indrazni nicio clipa sa pun sub semnul intrebarii capacitatea sa profesionala si felul sau unic de a face mult bine forumului. Il voi afurisi daca VREODATA va accepta sa ajunga undeva in vreun post de conducere in acest minister.
In rest dragi colegi, spargeti-va capetele!
Mergeti pe mana lui TomaC! Eu mi-am permis doar sa cititi si o alta abordare, o alta interpretare.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
- fagarasa176
Ei hai nu dramatiza....a fost doar o gluma...nu te imbolnavii de stres acuma ca este recunoscuta ca si boalapaturcai scrie: Nu as indrazni nicio clipa sa pun sub semnul intrebarii capacitatea sa profesionala si felul sau unic de a face mult bine forumului.
Neaaa...nu ne lasa el pe noipaturcai scrie:Il voi afurisi daca VREODATA va accepta sa ajunga undeva in vreun post de conducere in acest minister.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
"off" topic :
Ba să mergă!!!! Să ne lase!!! Poate așa vom avea si noi coerență in legislatie! Daca nu ajung acolo oameni cu adevarat profesionisti care sa puna suflet in ceea ce fac o sa avem acelasi sistem ca si pana acuma, legi facute dupa colt si ordonante cu dedicatii.fagarasa176 scrie:Neaaa...nu ne lasa el pe noi
"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius
- fagarasa176
Nu vreau sa intru in polemica sau in "politica"
Dar ce cerzi ca poate sa faca un singur om intre atatea hiene?
Dar ce cerzi ca poate sa faca un singur om intre atatea hiene?
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Măi oameni buni. Aveți o părere mult prea bună despre mine. Iar eu am o părere mult mai bună despre ce persoane sunt în acel minister. Sunt acolo și buni profesioniști. Doar că ei lucrează pe temă dată așa că iese ce iese uneori, dar nu pentru că cei de acolo sunt slab pregătiți ci pentru că nu au cum rezolva altcumva ceea ce li se cere.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
TomaC nimeni nu s-a referit la cei care chiar lucreaza in Ministerul de Finante. Sigur ca sunt profesionisti si acolo iar eu sunt consvins ca stiu la cine ma refer atunci cand scriu.
Despre tine cu ce parere avem...lasati, lasati...
Despre tine cu ce parere avem...lasati, lasati...
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Pana la urma bonurile de combustibil care au cui-ul pe ele si le-am inregistrat cu C in fata de ce nu sunt preluate in 394 nu mai inteleg nimic
Never say never !
-
Gasiti aici raspunsul http://forum.sagasoft.ro/viewtopic.php?p=215246#p215246