Buna seara,
Am doua situatii de modificare a timpului de lucru si trebuie sa fac inregistrarile in Saga ca sa pot intocmi statul:
a) un salariat angajat pana la 30.11.2016 cu timp partial de 2h/zi a trecut la norma intraga de 8h/zi de la 01.12.2016;
b) un salariat angajat in prezent cu norma intraga de 8h/zi va trece de la 01.01.2017 la timp partial de 4h/zi;
Cum pot sa fac aceste modificari in Saga fara sa afectez istoricul salariatului? Daca modific direct in "Salariati" si daca voi avea nevoie sa devalidez statul din urma mi se va modifica. Sa inetez contractul vechi si sa creez inca odata salariatul cu acelasi contract dar cu timp de lucru diferit (si implicit si salariu diferit)?
Mentionez ca nu tin Revisalul in Saga, deci nu am operat nimic in el.
Multumesc.
Cum inreg.in Saga trecerea de la norma int. la timp partial?
-
Re: Cum inreg.in Saga trecerea de la norma int. la timp part
Dupa ce ai validat statul de plata pe luna noimbrie faci modificarea la angajatul care are modificare de la 01.12.2016.
Dupa ce ai validat statul de plata pe luna decembrie faci modificarea la angajatul care are modificare de la 01.01.2017.
Atentie, o data inregistrat modificarile sa nu mai devalidezi si actualizezi datele la statele de plata pe lunile anterioare.
Dupa ce ai validat statul de plata pe luna decembrie faci modificarea la angajatul care are modificare de la 01.01.2017.
Atentie, o data inregistrat modificarile sa nu mai devalidezi si actualizezi datele la statele de plata pe lunile anterioare.