Buna ziua.
Am o problema cu preturile in valuta. Mai precis, am in nomenclatorul de articole diverse preturi, unele in lei, altele in valuta (am bifat casuta pentru pret in valuta).
Daca intocmesc o factura si introduc un articol care are pret in valuta se intampla urmatoarele:
1. Daca am stoc pe articolul respectiv - pretul pe factura apare corect, adica pretul din articole inmultit cu cursul valutar.
2. Daca am stoc zero pe articolul respectiv - pretu pe factura apare cel din articole, fara a mai fi inmultit cu cursul valutar.
Deasemenea, la meniul "comenzi", pe care intentionam sa-l utilizez pentru a face oferte clientilor, la introducerea unui articol se ia intotdeauna pretul din articole fara a tine cont de vreun curs valutar, iar totalul este totalul valorilor pe articolele introduse indiferent daca pe comanda selectez "ron" sau orice alta moneda.
Comenzi - Preturi in valuta incorecte
Re: Comenzi - Preturi in valuta incorecte
1. Trebuie sa te asiguri ca s-a completat coloana "curs ref", altfel programul nu are de unde sa preia cursul.
2. Desi nu cunosc meniul in cauza, dar cum am observat ai valuta, ca urmare acea valuta apare si pe comanda/oferta.
2. Desi nu cunosc meniul in cauza, dar cum am observat ai valuta, ca urmare acea valuta apare si pe comanda/oferta.