Contracte de Munca la schimbarea Asociatului Unic.

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
maticim762

Contracte de Munca la schimbarea Asociatului Unic.

#1 Mesaj de maticim762 »

Un Asociat Unic a "vandut" firma (un SRL) catre o terta persoana.Si-au facut transferul la Registrul Comertului, totul ok. Ce se intampla cu Contractele de Munca semnate de fostul Administrator? Fac acte aditionale prin care se modifica Angajatorul sau se inchid si se redeschid cu noul angajator. Va multumesc.

paturcai

Re: Contracte de Munca la schimbarea Asociatului Unic.

#2 Mesaj de paturcai »

Este ca la contractele de vanzare-cumparare: s-a modificat numele vanzatorului, chiar nu ma pot duce sa refac contractul de vanzare cumparare pe noul nume.
Nu exista cadru legal (din parerile celor care sunt profesionisti in domeniu), se pare ca nici inspectorii de la ITM nu vorbesc cu totii aceeasi limba: unii spun ca trebuie facut act aditional, altii ca nu. Cei care spun ca trebuie nu sunt in stare sa spuna care este temeiul legal (in baza carui articol din Codul Muncii).
Eu consider ca nu ar trebui schimbat nimic: este ca CNP-ul; daca imi schimb numele nu imi schimb si CNP-ul.
Firma isi schimba denumirea dar nu isi schimba CIF/CUI-ul.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

cernatv

Re: Contracte de Munca la schimbarea Asociatului Unic.

#3 Mesaj de cernatv »

Cred că e suficient o transmitere a Revisal cu Modificare la Angajator, unde să modifici denumire, sediu, reprezentant legal......

Scrie răspuns