semnaturi rapoarte

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
niculcea

semnaturi rapoarte

#1 Mesaj de niculcea »

Stie cineva cum sa trec pe NIR la comisia de receptie 2 persoane si la primirea in gestiune o persoana?
am intrat la configurare societati, semnaturi rapoarte si am trecut la toate cele 3 semnaturi cate un nume.
cand listez NIR imi apar doar doua persoane: una la comisia de receptie si una la primirea in gestiune...... :oops:

licav804

Re: semnaturi rapoarte

#2 Mesaj de licav804 »

A treia casuta este inactiva, adica nu are corespondent, degeaba o completezi. Ma gandesc ca ai putea in acea casuta activa unde vrei sa apara doua nume, sa treci o virgula urmata de cel de-al doilea nume.

niculcea

#3 Mesaj de niculcea »

Buna ziua,

vreau sa modific un nume la comisia de receptie si nu mai gasesc in configurare societati, semnaturi rapoarte...ma puteti ajuta?

fagarasa176

#4 Mesaj de fagarasa176 »

Dupa ce apesi butonul "tiparire" ai incercat sa dau un ochi in fereastra aparuta in partea de jos? :roll:
Si apropo
ver 3.0.461 din 03.01.2016
2. S-a modificat modul de completare al semnatarilor din rapoarte. Acum, acestia se introduc la momentul tiparirii documentului. Pot fi introdusi mai multi semnatari pentru aceelasi document care se vor memora in lista de selectie, programul afisand, implicit, ultima pozitie introdusa.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

Scrie răspuns