eroare declaratie D4200

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
jivanc

eroare declaratie D4200

#1 Mesaj de jivanc »

Buna
Am aceste erori si nu stie nimeni cum sa le rezolv, trebuie sa depun declaratia

E: rB (1) [zi fiscala Z0001] sectiune coteZ (1)
eroare regula: R38: Eroare: coteZ 0 apare in raport Z cu valOp (1.) > 0 dar nu apare in cotele de bonuri
E: validari globale [zi fiscala Z0001]
eroare regula: R38: Eroare: urmatoarele cote care apar in bonuri nu apar in cotele rezumative ale raportului Z: 19

E: rB (1) [zi fiscala Z0002] sectiune coteZ (1)
eroare regula: R38: Eroare: coteZ 0 apare in raport Z cu valOp (67.) > 0 dar nu apare in cotele de bonuri
E: validari globale [zi fiscala Z0002]
eroare regula: R38: Eroare: urmatoarele cote care apar in bonuri nu apar in cotele rezumative ale raportului Z: 19
Multumesc

tomac

Re: eroare declaratie D4200

#2 Mesaj de tomac »

Aveți casă de marcat CUSTOMS?
Dacă da și mai mult ca sigur că da, nu puteți face nimic decât să faceți presiuni asupra distribuitorului să ceară producătorului să rezolve cât mai urgent problema pe care o au la exportul datelor din casa de marcate.
Ei știu de ea, eu fiind unul din cei care le-am semnalat-o și care a cerut și la ANAF să-i contacteze și să le semnaleze și dânșii eroarea.
Până ei nu rezolvă problema prin actualizarea firmwareului casei respective, dvs ca utilizator nu veți putea obține un export corect și nu veți putea depune 4200.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

jivanc

#3 Mesaj de jivanc »

Casa de marcat este TREMOL M20 LAN

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Atunci, la fel, luați legătura cu cei de la care ați luat casa de marcat să vă actualizeze firmwareul acesteia. Și aceste case de marcat aveau probleme și s-au rezolvat după actualizarea softului lor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns