buna ziua, am o intrebare lucreaza cineva cu Scaner sau Terminal portabil pentru Bonurile de consum ? daca da va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ce folositi si in ce program.
Multumesc
SCANER SAU TERMINAL PORTABIL
Re: SCANER SAU TERMINAL PORTABIL
Poate ar fi mai util daca ai mentiona ce doresti exact sa faci, cum te-ai gandit sa il faci si poate venim cu idei.
Am nevoie se un scaner sau un terminal cu care colegii mei din hala sa scaneze produsele livrate sau pentru livrare si la sfarsitl zilei sa fie introduse in calculator si scos bon de consum din saga.
sper sa fi explicat bine si sa ma puteti ajuta
stiu ca Bonurile de consum trebuiesc inregistrate in Saga in format dbf
sper sa fi explicat bine si sa ma puteti ajuta
stiu ca Bonurile de consum trebuiesc inregistrate in Saga in format dbf
Scannerul ajuta la scanarea codului de bare, pentru a nu gresii produsul, dar cantitatea ar trebui completat, adica ar trebui sa fie conectat la un calculator/laptop si dupa scanare sa se completeze cantitatea si sa se salveze pozitia.
La terminal, ar trebui sa ai un programel in care la fel scanezi produsul si adaugi cantitatea, sau doar scanezi fiecare produs, dar datele tot trebuie sa fie importate in program.
Acum poate ar trebui sa si testezi:
- sa utilizezi un calculator/laptop cu excel unde sa scanezi iesirile, la sfarsit de zi faci un centralizator si faci import in program.
- sa faci un cont pe fgo (dar aici deja iti trebuie abonament cu plata/taxa anuala) sa conectezi contul la programul Saga si sa folosesti optiunea comenzi. Din cate stiu il poti folosii si de pe telefon. La sfarsit de zi faci un export in excel si il importi in program.
La bon de consum exista posibilitatea de a importa datele si din excel utilizand butonul "import articole si cantitati din fisiere".
Pentru moment aceste idei le am.
La terminal, ar trebui sa ai un programel in care la fel scanezi produsul si adaugi cantitatea, sau doar scanezi fiecare produs, dar datele tot trebuie sa fie importate in program.
Acum poate ar trebui sa si testezi:
- sa utilizezi un calculator/laptop cu excel unde sa scanezi iesirile, la sfarsit de zi faci un centralizator si faci import in program.
- sa faci un cont pe fgo (dar aici deja iti trebuie abonament cu plata/taxa anuala) sa conectezi contul la programul Saga si sa folosesti optiunea comenzi. Din cate stiu il poti folosii si de pe telefon. La sfarsit de zi faci un export in excel si il importi in program.
La bon de consum exista posibilitatea de a importa datele si din excel utilizand butonul "import articole si cantitati din fisiere".
Pentru moment aceste idei le am.