Am depus actele acu vreo luni pentru inregistrarea semnaturii electronice si accesarea spv , acum am vrut sa verific situatia firmei si nu imi apare codul fiscal , am sunat la sectorul de care apartine firma si desi suna nu raspunde nimeni , cee trebuie sa fac ca sa rezolv situatia ,am transmis declaratiile fara probleme
multumesc
inregistrare societate pentru
Re: inregistrare societate pentru
Mergeti in casuta postala cu care v-ati inregistrat si veti gasi acolo de la ANAF cel putin 2 emailuri pentru perioada respectiva.
Singura explicatie este ca la SPV nu ati fost luata in evidenta ANAF si trebuie sa redepuneti pentru SPV inca o data solicitarea
Daca aveti numarul de inregistrare la SPV mergeti la ANAF-ul unde ati depus actele si vedeti ce s-a intamplat.
Singura explicatie este ca la SPV nu ati fost luata in evidenta ANAF si trebuie sa redepuneti pentru SPV inca o data solicitarea
Daca aveti numarul de inregistrare la SPV mergeti la ANAF-ul unde ati depus actele si vedeti ce s-a intamplat.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Re: inregistrare societate pentru
multumesc