Bună ziua,
întâmpin următoarea problemă:pe statul de plată din aprilie la calculul indemnizației pt. CM, SAGA îmi calculează 126 zile(cu Media zilnică 124,96 lei) iar luna următoare îmi schimbă calculul la 123 zile(cu Media zilnică de 126,89 lei). E corect așa? Nu trebuia să rămână aceeași Medie zilnică?
Mulțumesc
CONCEDIU MEDICAL
Re: CONCEDIU MEDICAL
In luna mai discutam de un CM de tip "in continuare"?
Daca da, atunci ai completat rubrica "serie initial" si "numar initial", cu cel initial (daca nu ai comletat, atunci programul nu are de unde sa stie ca este in continuare si considera ca fiind initial si reface calculul)?
Daca da, atunci ai completat rubrica "serie initial" si "numar initial", cu cel initial (daca nu ai comletat, atunci programul nu are de unde sa stie ca este in continuare si considera ca fiind initial si reface calculul)?
Bine-nțeles că am completat rubricile cu serie și nr. inițiale. Am dat și actualizare date... Dar tot asta îmi afișează.
- fagarasa176
Seria si nr CM initial trebuie sa fie identice, verifica sa nu ai un spatiu inainte la numar
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Ai avut dreptate!!! La serie era eroarea. Mii de mulțumiri. Și ai dreptate când spui: ”Știu că sunt prost, dar când mă uit în jur prind curaj!” S-a confirmat. Mă duc să-mi dau palme în oglindă!
- fagarasa176
E un motto de'al meu....pe unele persoane chiar le'a deranjat, au luat'o in nume personal
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Buna,
Am o intrebare. Am un angajat in somaj tehnic incepand cu data de 18.03.2020, incepad de azi are concediu medical, ce fac incetez suspendarea somajului tehnic?
Multumesc
Am o intrebare. Am un angajat in somaj tehnic incepand cu data de 18.03.2020, incepad de azi are concediu medical, ce fac incetez suspendarea somajului tehnic?
Multumesc
Da. Se suspendă de drept.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.