Buna dimineata ,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema . La declaratia 112 , am urmatoarea eroare , este vorba despre un angajat care este in concediu crestere copil toata luna noiembrie
ATENTIE - suma(VB_A-tichete_A + VB_B-tichete_B) diferita de suma(E3_8-E3_10-E3_43-E3_44) (1695 # 0) !
ce ar putea fi ? , am devalidat , am sters statul de plata , am facut inca odata actualizarea programului si aceasi problema
Multumesc
eroare d112
Re: eroare d112
Buna ziua,
După eroarea ce apare, problema este la crearea statelor de plata, de la zona tichete de masa. Verificati inregistrarea de la statul de plata la tichete pentru fiecare salariat (dacă aveti mai multi), deoarece nu se pot acorda tichete de 1695 lei (pentru 1 salariat se poate acorda doar 20 lei*nr.zile lucrate din luna). Tineti cont ca un salariat in crestere copil, are CIM suspendat si nu se acorda tichete.
Apoi de la D112, inainte de validare, actionati butonul "Actualizare angajator".
Sper sa reusiti. O zi buna
După eroarea ce apare, problema este la crearea statelor de plata, de la zona tichete de masa. Verificati inregistrarea de la statul de plata la tichete pentru fiecare salariat (dacă aveti mai multi), deoarece nu se pot acorda tichete de 1695 lei (pentru 1 salariat se poate acorda doar 20 lei*nr.zile lucrate din luna). Tineti cont ca un salariat in crestere copil, are CIM suspendat si nu se acorda tichete.
Apoi de la D112, inainte de validare, actionati butonul "Actualizare angajator".
Sper sa reusiti. O zi buna
Firma nu acorda tichete , nu inteleg de unde faza cu tichetele
, am introdus doar la sectiunea concedii de odihna , concediu pentru parinti din 01.11.2020-30.11.2020, nu am complectat alta sectiune
am verificat declaratia si cu DUKintegrator si nu imi da eroare , desi cand o generez ramane aceeasi eroare
Nu ai eroare ai o atentionare. Declaratia se depune fara erori.
Aici este neclaritatea.....concediu pentru parinti (acesta se acorda in starea de alerta si este platit conform regelemtarilor specifice )....ati spus ca aveti concediu pentru crestere copil (acesta suspenda CIM si este neplatit), care are alta incadrare in CIM.
pomparaus are dreptate...Nu ai eroare ai o atentionare. Declaratia se depune fara erori.
pomparaus are dreptate...Nu ai eroare ai o atentionare. Declaratia se depune fara erori.
da , am gresit in exprimare , este concediu pentru parinti , asa cum am spus ulterior si , da , am reusit sa o depun fara erori de validare . Multumesc mult pentru ajutor