SPV
-
SPV
Buna ziua, ma sczuati ca va deranjez... am o intrebare ...din spv se pot descarca recipise mai vechi de 60 de zile ? Va multumesc !
-
Re: SPV
ATENTIE! - documentele electronice afisate sunt disponibile pentru descarcare doar pana la data arhivarii. Pentru a nu le pierde, recomandam descarcarea si pastrarea lor pe statiile proprii.
-
Re: SPV
Da, se poate, daca sti nr de inregistrare.
daca nu sti nr de inregistrare mergi la solicitari si ceri acolo d112 (sau care-o vrei) din data de... si vei primi la mesaje declaratia depusa cu nr de inregistrare pe ea, DECI, nu mai ai nevoie si de recipisa daca este deja trecut de ANAF PE declaratie nr de inregistrare ANAF, dar daca vrei neaparat si recipisa poti solicita duplicat recipisa, folosind nr de inregistrare de pe declaratie.
Am scos eu chiar astazi, ce au fost depuse in 2018 ... primavara
)
daca nu sti nr de inregistrare mergi la solicitari si ceri acolo d112 (sau care-o vrei) din data de... si vei primi la mesaje declaratia depusa cu nr de inregistrare pe ea, DECI, nu mai ai nevoie si de recipisa daca este deja trecut de ANAF PE declaratie nr de inregistrare ANAF, dar daca vrei neaparat si recipisa poti solicita duplicat recipisa, folosind nr de inregistrare de pe declaratie.
Am scos eu chiar astazi, ce au fost depuse in 2018 ... primavara