Mijloc fix scos din registrul imibilizari
Mijloc fix scos din registrul imibilizari
Buna. Am cumparat un apartament, introdus pe tip si gestiune mijloace fixe....intrebarea este: eu cand il vand, cum trebuie sa fac sa nu imi dubleze saga nota contabila la scoaterea din gestiune?
Daca in registru fac vanzare la apartamentul respectiv, in iesiri trebuie sa pun pe tip nedefinit ca sa nu imi dubleze?
Daca in registru fac vanzare la apartamentul respectiv, in iesiri trebuie sa pun pe tip nedefinit ca sa nu imi dubleze?
Re: Mijloc fix scos din registrul imibilizari
Pentru BogdanR2
Doar din curiozitate. De ce l-ai inregistrat pe "tip" de "mijloace fixe" in loc de "nedefinit", precum daca l-ai achiztionat pentru revanzare, de ca si mijloc fix?
Doar din curiozitate. De ce l-ai inregistrat pe "tip" de "mijloace fixe" in loc de "nedefinit", precum daca l-ai achiztionat pentru revanzare, de ca si mijloc fix?
Initial nu era cumparat pt vanzare, insa administratorul s-a gandit sa il vanda .
Multumesc pt raspunsuri
Multumesc pt raspunsuri
Nu ai raspuns la prima intrebare, ci doar la a doua.
Nu a fost ok inregistrat? Din moment ce l-am achizitionat pt firma....
Gresesc?

Gresesc?
Dar de ce sa tii evidenta mijloacelor fixe cantitativ-valoric, in loc de "nedefinit"/valoric (oricum, la imobilizari apare fiecare separat)?
Am introdus pe tip si gestiune , ca sa nu uiti sa il trec in imobilizari. Asa mi-l duce direct in registru, in momentul in care validez.
Si daca nu lucrezi cantitativ-valoric iti importa la imobilizari. 
Cum? Se pare ca ceva nu fac bine