Mesaje la intrare in program.

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
cretum

Mesaje la intrare in program.

#1 Mesaj de cretum »

Va rog ajutati-ma.In momentul cind deschid programul imi da mesajul urmator:''program erorr"File access is deviede.c/sagac30 oameni.pdf------nu stiu ce inseamna. Cind vreau sa ies din program se declanseaza salvare 10 zile si imi aoare mesajul---- exista utilizatori conectati la baza de date sau programul este deschis de mai multe ori. Nu stiu de ce imi apare aceste mesaje si ce trebuie sa fac.Ma tem sa nu am probleme. Va multumesc.

cretum

Re: Mesaje la intrare in program.

#2 Mesaj de cretum »

cretum scrie:Va rog ajutati-ma.In momentul cind deschid programul imi da mesajul urmator:''program erorr"File access is deviede.c/sagac30 oameni.pdf------nu stiu ce inseamna. Cind vreau sa ies din program se declanseaza salvare 10 zile si imi aoare mesajul---- exista utilizatori conectati la baza de date sau programul este deschis de mai multe ori. Nu stiu de ce imi apare aceste mesaje si ce trebuie sa fac.Ma tem sa nu am probleme. Va multumesc.

petracheac73

#3 Mesaj de petracheac73 »

Trebuie sa redescarcati actualizare la versiunea 385. A fost o problema de la versiune care s-a rezolvat intre timp.

gatlanc

Re: D300 EROARE COMPLETARE

#4 Mesaj de gatlanc »

In luna 04 2021 am completat gresit D300 la randul 42 "Soldul sumei negative a TVA pentru care nu s-a solicitat rambursare"Dupa ce am transmis D300 am primit pe recipisa ATENTIONARI:ATENTIONARE REGULA 98:RANDUL 42 ERONAT.
Va rof frumos cum pot repara aceasta eroare.La ANAF trebuie sa depun o alta D300 din luna 04 2021 cu suma corecta.Dar nu pot face D300 rectificativa.
Multumesc foarte mult.

ferenta192

#5 Mesaj de ferenta192 »

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

Scrie răspuns