Buna seara! Este prima data cand trebuie sa depun D398, si nu gasesc informatii legate de Jurnalul OSS.
Va rog sa imi spuneti, ce este de facut cu acest Jurnalul OSS?
Se transmite undeva? Se anexeaza la D398?
Multumesc anticipat pentru ajutor!
Jurnal OSS
Re: Jurnal OSS
Detalii site ANAF:ver 3.0.537 din 05.08.2021
...
2. S-a introdus declaratia 398. Daca exista iesiri in valuta de tip "X - Regim special cf. art. 314-315", in ecranul "Jurnale de cumparari / vanzari" va aparea o pagina numita OneStop Shop, care permite generarea declaratiei.
https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/ ... _stop_shop
Pentru cei interesati de problema...
Am sunat la SAGA, raspunsul lor la intrebarea mea legata de Jurnalul OSS generat de program in format PDF a fost:
-nu se transmite, nu se anexeaza la D398, ramane anexa la D398 in evidenta firmei!
Am sunat la SAGA, raspunsul lor la intrebarea mea legata de Jurnalul OSS generat de program in format PDF a fost:
-nu se transmite, nu se anexeaza la D398, ramane anexa la D398 in evidenta firmei!
Era destul de logic dar na... pentru unii e greu.
Cumva axexai jurnalul de vânzări la decontul de tva când îl depuneai?
Cumva axexai jurnalul de vânzări la decontul de tva când îl depuneai?
Nu, nu anexam jurnalul de TVA la decont, dar nici SAGA nu genera separat jurnalele in PDF, acest lucru m-a derutat, in labirintul de declaratii,anexe si raportari te pierzi...
Din alte motive intemeiate nu am avut timpul suficient pentru a ma documenta , din cauza aceasta am indraznit sa va deranjez,
crezand ca acest forum este pentru a ne ajuta unii pe altii...m-am inselat!
Din alte motive intemeiate nu am avut timpul suficient pentru a ma documenta , din cauza aceasta am indraznit sa va deranjez,
crezand ca acest forum este pentru a ne ajuta unii pe altii...m-am inselat!