Buna ziua,
As dori , daca poate cineva sa ma lamureasca in urmatoarea problema:
Am achizitionat pe firma, cu plata in rate, un utilaj in valoare 13816 lei in luna aprilie 2021. Am platit un avans dupa care au urmat ratele lunar in valoar de 924 lei lunar. Toate platile le-am facut pana acum cu ordin de plata prin banca. in momentul asta as mai avea 2 rate. Pot sa platesc luna asta si luna viitoare cu chitanta (numerar)?
Multumesc!
LEGE 70/2015
-
gheorghei642
Re: LEGE 70/2015
Puteti, în limita unui plafon zilnic de 5.000 lei/persoană */, dar nu mai mult de un plafon total de 10.000 lei/zi;
*/ persoane juridice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale, liber profesioniști, persoane fizice care desfășoară activități în mod independent, asocieri și alte entități cu sau fără personalitate juridică de la/către oricare dintre aceste categorii de persoane
*/ persoane juridice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale, liber profesioniști, persoane fizice care desfășoară activități în mod independent, asocieri și alte entități cu sau fără personalitate juridică de la/către oricare dintre aceste categorii de persoane
Re: LEGE 70/2015
Citind legea , stiam de plafoanele zilnice de 5000 lei la un furnizor si per total 10000 lei, dar de la furnizor mi s-a transmis ca se poate doar o singura chitanta cu numerar cu valoare pana in 5000 de lei , adica dau luna asta si luna viitoare prin banca drept pentru care am cerut si o alta parere de la persoane avizate in domeniu.
Prin urmare va multumesc inca o data pt raspuns!
Prin urmare va multumesc inca o data pt raspuns!