Buna ziua ,
Am nevoie de ajutorul Dvs.
Firma X , COD CAEN 5320 , are contract cu BOLT OPERATIONS , ESTONIA - bolt food .
FIRMA X , este platitoare de tva trimestrial .
Bolt Estonia emite factura cu denumirea - cost aditional livrare valoare 126.48 ron .(nu are si valoare tva )
Intrebariile mele sunt urmatoarele :
1. factura o inregistrez la iesiri in valuta , cu tip L , factura emisa de client ?
2. Factura emisa de ei este fara tva , nu ar trebui sa inregistrez tva ???
3. in partea de jos a facturii scrie taxare inversa , daca pun tip L , nu ma lasa sa pun taxare inversa
Cum inregistrez corect aceasta factura ?
Va rog sa imi spuneti daca la Bolt taximetrie , este nevoie sa fi inregistrat in scopuri de tva , sau exista exceptii . Daca da , va rog sa ma lamuriti si sa imi spuneti si articolul din lege .
Multumesc
facturi emise bolt
Re: facturi emise bolt
Buna dimineata,
rog si eu ajutor, firma platitoare de tva primeste comision pentru cursele efectuate in weekend, de la Bolt. Factura este emisa de Bolt in numele meu, iar pe ea este specificat "taxare inversa". Pe ce tip inregistrez aceasta factura T sau L?
Multumesc anticipat.
rog si eu ajutor, firma platitoare de tva primeste comision pentru cursele efectuate in weekend, de la Bolt. Factura este emisa de Bolt in numele meu, iar pe ea este specificat "taxare inversa". Pe ce tip inregistrez aceasta factura T sau L?
Multumesc anticipat.