Buna ziua,
Am de la Anaf control in legatura cu somajul tehnic conform OUG 30/2020 aferent perioadei ianuarie -aprilie 2021.
Imi spun ca de la Curtea de Conturi au venit cu sesizare ca prin D112 cei de la AJOFM nu vad angajatii respectivi figurand in somaj cf OUG 30/2020.
In SAGA sunt suspendati cf. OUG 30/2020, sumele au fost retinute corect..
Nu inteleg unde ar fi problema si de ce la AJOFM nu sunt corelate corect datele.
Mentionez ca am avut si in 2020 si in 2021, dupa perioada solicitata, somaj pt aceiasi angajati, dar nu au fost pb.
Trebuie sa fac rectificative, dar nu stiu exact ce sa rectific..
Multumesc!
D.112 NECORELARI
Re: D.112 NECORELARI
Întreabă-i pe ei ce trebuie să rectifici.
Re: D.112 NECORELARI
In declaratie mi-a preluat numarul de ore suspendate in sectiunea B, tip asigurat 1 si trebuia sa imi apara in sectiunea B, tip asigurat 32 conform oug 32,
lucru care nu este posibil decat daca modific eu manual inainte de a genera declaratia, in coloana B - Contracte cu scutiri sau CM,
desi am ales articolul corect pt care am suspendat contractul si cumva ar fi trebuit sa se duca automat pe tip asigurat 32.
Ma rog... c'est la vie.
Multumesc!
lucru care nu este posibil decat daca modific eu manual inainte de a genera declaratia, in coloana B - Contracte cu scutiri sau CM,
desi am ales articolul corect pt care am suspendat contractul si cumva ar fi trebuit sa se duca automat pe tip asigurat 32.
Ma rog... c'est la vie.
Multumesc!