COD CAEN
COD CAEN
Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu alegerea unui cod Caen.Societatea cumpara cu factura de la producator de mezeluri din Campina pe factura,isi pune adaos si revinde in Bucuresti la diverse magazine.Este comert cu amanuntul,cantitatile cumparate nu sunt mari ca pentru un comert cu ridicata.Problema este ca nu ma incadrez la intermediere vanzari deoarece nu se ia comision.Comertul cu amanuntul in codurile CAEN este doar prin magazine,ori firma nu are magazin propriu de desfacere.In ce cont CAEN sa incadrez activitatea?MULTUMESC
Re: COD CAEN
De ce nu ar fi comert cu ridicata?
-
soarer535: "Alegerea " se face din Certificatul constatator eliberat de Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul ...... care atesta activitatea declarata, incadrata in clasa CAEN.
Buna ziua,
Nu sunt sigura ce cod CAEN sa folosesc pentru obiectul principal de activitate: Obiect prospectarea pietei si promovarea produselor clientului.Intermediarul, adica noi, va identifica orice potential partener comercial care se afla in zona atribuita Intermediarului si il va pune in legatura cu Clientul in vederea incheierii contractului.
Va multumesc pentru sfaturile ce le voi primi!
Nu sunt sigura ce cod CAEN sa folosesc pentru obiectul principal de activitate: Obiect prospectarea pietei si promovarea produselor clientului.Intermediarul, adica noi, va identifica orice potential partener comercial care se afla in zona atribuita Intermediarului si il va pune in legatura cu Clientul in vederea incheierii contractului.
Va multumesc pentru sfaturile ce le voi primi!
@dincac618 - ați pus comentariu cu această întrebare, pe blog, la un articol ce nu avea nici cea mai mică legătură cu întrebarea. Nu vi l-am lăsat tocmai din acest motiv.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.