TIPS 2022
Re: TIPS 2022
Poate te ajuta cele postate pe blog:
https://www.sagasoftware.ro/bacsis-incercarea-2/
https://www.sagasoftware.ro/bacsis-incercarea-2/
Multumesc, dar pe mine ma intereseaza de bacsisul pe anul 2022, https://www.sagasoftware.ro/bacsis-incercarea-2/ aici se refera la cel pe 2023.
Reglementările despre care am scris pe blog sunt exclusiv pentru HORECA fiind pentru două coduri CAEN.
În cazul UBER nu există reglementat tratamentul acestor sume și sunt tratate ca venituri indiferent că sunt persoane fizice autorizate sau persoane juridice.
În cazul UBER nu există reglementat tratamentul acestor sume și sunt tratate ca venituri indiferent că sunt persoane fizice autorizate sau persoane juridice.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Clientul (Horeca) solicita factura, suma totala contine tips si este egala cu cea din bonul fiscal. In declaratia 394 da eroare pt suma reprezentand tips si avand cota TVA 0(zero).
Debifați opțiunea de preluare a sumei fără TVA în declarație.
-
În ecranul din care se generează D394
-
Am gasit, multumesc . Spor !
La D394 primesc op2 (1) atentionare regula: R246: atentie, avem total (27968) <> baza20 + baza19 + baza9 + baza5 + TVA20 +
TVA19 + TVA9 + TVA5 (27740). Pana acum aveam atentionare din asta pe 1 leu din aproximari. Acum diferenta este exact bacsisul in sensul ca la total e prins si la detaliere pe cote de TVA nu e(normal ca nu existat detaliere pe cota TVA 0 in D394). Ce fac gresit ca nu-mi dau seama?
TVA19 + TVA9 + TVA5 (27740). Pana acum aveam atentionare din asta pe 1 leu din aproximari. Acum diferenta este exact bacsisul in sensul ca la total e prins si la detaliere pe cote de TVA nu e(normal ca nu existat detaliere pe cota TVA 0 in D394). Ce fac gresit ca nu-mi dau seama?
Ignoră atenționarea.
Eu o ignor, tu o ignori, el.... Toata lumea care are bacsisuri pe Z-uri a ignorat aceasta atentionare? Ca n-am vazut pe nimeni sa se mai planga?
Fă un exercițiu logic dacă poți.
Află când s-a modificat ultima oară declarația 394 și când s-a introdus bacșișul.
Dacă ești perspicace te prinzi de ce apare atenționarea.
Dacă nu, las-o așa. Poluăm destul natura cu altele, numai de discuția asta nu avem nevoie.
Află când s-a modificat ultima oară declarația 394 și când s-a introdus bacșișul.
Dacă ești perspicace te prinzi de ce apare atenționarea.
Dacă nu, las-o așa. Poluăm destul natura cu altele, numai de discuția asta nu avem nevoie.
Al doilea mesaj era pentru "toata lumea" in afara de ...@septimiuv(asa suna intrebarea). Ok, nu mai poluez, ca se pare ca atunci cand "A ZIS" @septimiuv restul tac.