aparat de marcat

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
galt503

aparat de marcat

#1 Mesaj de galt503 »

Buna ziua
Am o problema cu casa de marcat .Doresc sa aflu cum sunt conectat la ANAF deoarece am primit o instiintare ca daca nu am avut vanzari trebuie sa trimit decl.4109,dar eu am avut vanzari .Cum pot verifica la casa de marcat ACTIVA -am urmat instr.
programare introduc parola ,se afiseaza Periferice 2-2 si imi cere Numarul ,care numar ?
Va multumesc anticipat,GT

stanescue961

Re: aparat de marcat

#2 Mesaj de stanescue961 »

Trebuie sa va inf.la cei de la care a-ti cumparat casa de marcat,inseamna ca nu s-au transmis zeturile.Nu trebuie sa inchideti casa imediat,dupa ce a-ti facut zetul,ca sa aiba timp sa transmita.La casa mea,Datecs,dupa ce transmit zetul,formez un cod si imi vine mesaj:transmisie cu succes,trebuie sa existe si la d.voastra o varianta,prin care sa aflati daca vanzarea s-a transmis.Zi buna!

pascutac

#3 Mesaj de pascutac »

La Activa sau Tremol de pe ecranul principal (unde apare data și ora) se apasă tasta ST (SubTotal), în partea de jos a bonului tipărit aveți: Z trimise/ total Z xxxx/yyyy. Dacă xxxx este mai mic decât yyyy atunci nu s-au transmis.

ferenta192

#4 Mesaj de ferenta192 »

Am si eu o rugaminte!La o PFA se doreste importul Z-urilor in SAGA din casa de marcat DATECS, pentru anul 2022, iar cei de la care s-a achizitionat spun ca nu se pot exporta, scoate date, mai vechi de doua luni! S-a mai confruntat cineva cu acest impediment si daca da , cum ati rezolvat totusi preluarea?
Daca nu se poate, atunci le vom introduce manual in program, doar am intrebat daca este vreo cale de simplificare. La alte tipuri de case de marcat s-a putut realiza.
Multumesc frumos pentru orice sfat!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

Scrie răspuns