declaratia 112
declaratia 112
EROARE - Sectiunea B.4 - B4_7C # B2_5C+B2_6C+B2_7C+B3_7C !
Re: declaratia 112
Actualizeaza programul.
PS. Pe viitor inainte de a crea un topic nou, verifica da nu s-a mai discutat problema.
PS. Pe viitor inainte de a crea un topic nou, verifica da nu s-a mai discutat problema.

Am actualizat programul si...ghinion...tot asa. Am vazut discutiile dar nimic concret. Ms.
Sa recapitulam. Ai acutalizat programul, ai devalidat statul de plata si ai apasat pe butonul "actualizare date", dupa care te-ai dus la "declaratia unica 112..." ai apasat si acolo pe "actualizare date" si doar dupa aceea ai apasat pe butonul "generare pdf". Corect?
Daca da, atunci nu folosii butonul "generare pdf", ci "generare xml" si fisierul obtinut il validezi cu DUKIntegrator.
Sa ne zici ce ai reusit.
Daca da, atunci nu folosii butonul "generare pdf", ci "generare xml" si fisierul obtinut il validezi cu DUKIntegrator.
Sa ne zici ce ai reusit.
-
Buna ziua.
Am o problema legata de validarea D112 . Firma care aplica facilitatile pentru agricultura pentru salariatii cu contract de munca , dar are si zilieri .Incepand cu 01.01.2023 pentru zilieri nu se aplica aceleasi facilitati.In acveasta situatie declaratia nu poate fi validata. Unde gresesc ???
Am o problema legata de validarea D112 . Firma care aplica facilitatile pentru agricultura pentru salariatii cu contract de munca , dar are si zilieri .Incepand cu 01.01.2023 pentru zilieri nu se aplica aceleasi facilitati.In acveasta situatie declaratia nu poate fi validata. Unde gresesc ???
Ba poate fi.
Generați XML. Și-l validați cu DUKINtegrator.
Generați XML. Și-l validați cu DUKINtegrator.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.