Buna dimineata,
Am primit de la o prietena urmatorul anunt ITM si m-am gandit ca e bine sa stie si alti colegi :
"Ca urmare a efectuarii unor lucrari de mentenanta programate, in perioada 07.04.2023 ora 14.00 - 08.04.2023 ora 14.00, portalul REGES pentru transmiterea on-line a registrului general de evidenta a salariatilor va fi indisponibil.
Incepand cu data de 10.04.2023, va fi disponibila o noua versiune a aplicatiei Revisal, 6.0.9.Dupa aceasta data, transmiterea registrului va putea fi efectuata numai pentru fisiere de tip rvs.generate sau validate prin versiunile 6.0.8/6.0.9 ale aplicatiei Revisal. Angajatorii care in prezent utilizeaza versiunea revisal 5.0.8 nu vor putea transmite.
Pentru actualizarea aplicatiei Revisal, este recomandat sa urmati instructiunile cuprinse in Ghidul de instalare si utlizare. Pentru securitatea datelor este indicat ca inainte de orice operatiune legata de instalarea unei noi versiuni a aplicatiei, sa efectuati o copie de siguranta a bazei de date.
Va multumim pentru intelegere".
O zi usoara va doresc!
Silvia
ANUNT ITM : REVISAL
-
Re: ANUNT ITM : REVISAL
Am descarcat Revisal 6.0.9., arhiva rar este defecta, nu se poate extrage, nu se poate deschide si am incercat acestea pe mai multe calculatoare si sisteme de operare.
A mai avut cineva problema aceasta?
A mai avut cineva problema aceasta?
Re: ANUNT ITM : REVISAL
Acum deja este o arhiva ZIP, incearca inca o data.