Notificare anaf
-
Re: Notificare anaf
Buna ziua! Am primit azi notificare de la ANAF cu nedepunere declaratii pentru Trimestrul I 2023 , desi nu mai am in vectorul fiscal aceasta obligatie. Pe langa aceasta, pentru trimestrul I 2023 am depus declaratia D100 - impozit profit, in regula cu recipisa, fara erori. Am verificat chiar azi vectorul in SPV (impozit mcrointreprinderi - iesit din evidenta la 31.12.2022). A mai primit cineva notificari de acest fel? Multumesc!
Nu ai mentionat ca in notificare ce obligatie iti apare pentru care nu ai depus declarati pentru trimestrul I 2023.
-
impozit microintreprinderi
Ia legatura direct cu cei de la ANAF, poti face acest lucru si prin SPV, poate ceva nu s-a inregistrat la ei cum ar trebui.
-
Multumesc! Am luat legatura prin formular contact prin SPV. Le-am scris, le-am atasat notificare + vectorul fiscal. Astept raspunsul dar, foarte greu raspund.
-
Am primit urmatorul raspuns prin SPV: „RASPUNS SOLICITARE Buna ziua, Multumim pentru raspunsul dat la notificarea comunicata de organul fiscal Cu deosebita consideratie .” Cand le-am scris prin SPV le-am atasat notificarea lor + vectorul fiscal prin care le-am aratat ca nu am aceasta obligatie declarativa. Eu nu inteleg nimic din acest raspuns din partea ANAF decat o mare bataie de joc. Am primit patru astfel de notificari pentru nedepunere declaratii impozit microintreprinderi.