Buna, am eroare de mai jos la depunerea D112
Au fost identificate următoarele ERORI: E: asigurat (2) [idAsig = 2] sectiune asiguratB2 (1) eroare regula: S51P: Daca asigExc = 2 atunci B2_5P sau B2_6P sau B2_7P = 2800 E: asigurat (2) [idAsig = 2] sectiune asiguratB4 (1) eroare regula: SP1B4: B4_7P(0) diferit de suma calculata 2800 E: asigurat (2) [idAsig = 2] sectiune asiguratB4 (1) eroare regula: SP1B4: B4_6D(0) diferit de suma calculata -228
ATENŢIONĂRI: A: asigurat (2) [idAsig = 2] sectiune asiguratB4 (1) atentionare regula: SP1B4: B4_5P(0) diferit de suma calculata 2800 A: asigurat (2) [idAsig = 2] atentionare regula: S9c4: pentru contractele cu timp intreg/ contractele cu venit> sal min trebuie sa selectati 0-nu e cazul
Sunt 3 salariati, 2 salariati cu 1 h ce au in alte parte contracte cu norma intreaga si al treilea salariat cu un contract de 6 h, la fel ce are in alta parte contract cu norma intreaga.
De ce am aceasta eroare?
Multumesc.
EROARE D112 SALARIATI PART TIME
Re: EROARE D112 SALARIATI PART TIME
Bifeaza <baza contributii egala cu salariul> la fișiere , salariați, detalii, apoi refaci statul (devalidare,actualizare,validare si generare 112).
-
Buna ziua , am aceeasi eroare si am incercat sa bifez la fisiere baza contributii egale cu salariul , dar nu ma lasa sa bifez casuta respectiva .
Cum sa nu te lase? Te pozitionezi pe salariatul respectiv cu modifica si dreapta sus activezi butonul"detalii" si bifezi.
-
Buna ziua,
Am bifat toate aceste optiuni dar nu a mers, eroarea se pastra si a trebuit sa intru pe fiecare salariat in parte in Declaratia 112, si sa modific nr de ore din luna cu orele lucrate efectiv si implicit si zilele, in conditiile in care nu este luna lucrata complet . La fel am patit si cu salariatii minori iar rezolvarea a fost tot prin accesarea fiecaruia in declaratie. Pt ca eroarea apare in recipisa de la anaf, validarea declaratiei se face fara erori. Va doresc o zi buna !
Am bifat toate aceste optiuni dar nu a mers, eroarea se pastra si a trebuit sa intru pe fiecare salariat in parte in Declaratia 112, si sa modific nr de ore din luna cu orele lucrate efectiv si implicit si zilele, in conditiile in care nu este luna lucrata complet . La fel am patit si cu salariatii minori iar rezolvarea a fost tot prin accesarea fiecaruia in declaratie. Pt ca eroarea apare in recipisa de la anaf, validarea declaratiei se face fara erori. Va doresc o zi buna !
Buna ziua,
Am si eu o eroarea care apare pe avertizari pentru un angajat cu 4 ore/luna, mia jos eroarea, cum ar trebuie sa bifez in program sa fie ok in declaratie? Multumesc
ATENTIE
ANGAJATOR:
ASIGURATI:
ASIGURAT 1:
* ATENTIE - (A_6 # A_8*A_3) !
Am si eu o eroarea care apare pe avertizari pentru un angajat cu 4 ore/luna, mia jos eroarea, cum ar trebuie sa bifez in program sa fie ok in declaratie? Multumesc
ATENTIE
ANGAJATOR:
ASIGURATI:
ASIGURAT 1:
* ATENTIE - (A_6 # A_8*A_3) !
Nu e eroare, e atentionare pe care poti sa o ignori : recipisa va fi fara erori.
Dacă doresti să nu ai acea atenționare poti alege normă de 1 oră/zi, 4 zile lucrate, 4 ore lucrate. Sau normă de 4 ore/zi, 1 zi lucrată, 4 ore lucrate.
Dacă doresti să nu ai acea atenționare poti alege normă de 1 oră/zi, 4 zile lucrate, 4 ore lucrate. Sau normă de 4 ore/zi, 1 zi lucrată, 4 ore lucrate.
-
Asigurati-va ca:
- In "Fisiere">>>> Salariati, linia cu pricina are completata coloana "Norma pe zi" valoarea "0" iar in coloana "Ore pe luna" total de ore lucrate pentru toata luna.
Iata, ce spune manualul:Ore pe lună- se completează numarul de ore lunar, in cazul contractelor incadrate la norma 0 (acele contracte care nu au stabilită o normă zilnică). Ștatele de plată vor fi generate cu numărul de ore înscris în acest câmp, indiferent câte ore lucrătoare are luna. Astfel, dacă numărul de ore lucrate diferă de la o lună la alta, după validarea statului de salarii, va trebui modificat acest câmp. Programul va calcula, acolo unde se solicită obligatoriu, numărul de zile lucrate, făcând raportul dintre numărul de ore lunar şi 8 (maximul normei zilnice).
- In "Fisiere">>>> Salariati, linia cu pricina are completata coloana "Norma pe zi" valoarea "0" iar in coloana "Ore pe luna" total de ore lucrate pentru toata luna.
Iata, ce spune manualul:Ore pe lună- se completează numarul de ore lunar, in cazul contractelor incadrate la norma 0 (acele contracte care nu au stabilită o normă zilnică). Ștatele de plată vor fi generate cu numărul de ore înscris în acest câmp, indiferent câte ore lucrătoare are luna. Astfel, dacă numărul de ore lucrate diferă de la o lună la alta, după validarea statului de salarii, va trebui modificat acest câmp. Programul va calcula, acolo unde se solicită obligatoriu, numărul de zile lucrate, făcând raportul dintre numărul de ore lunar şi 8 (maximul normei zilnice).