Eroare accesare buton e-factura
Eroare accesare buton e-factura
Salut,
la accesarea butonului E-factura primesc urmatoarea eroare/atentionare, apoi intra in meniu.
Trebuie sa fac sau sa verific ceva? Nu inteleg de unde vine eroarea de acces.
la accesarea butonului E-factura primesc urmatoarea eroare/atentionare, apoi intra in meniu.
Trebuie sa fac sau sa verific ceva? Nu inteleg de unde vine eroarea de acces.
-
Re: Eroare accesare buton e-factura
Buna ziua!
Primesc aceeasi eroare
Primesc aceeasi eroare
ANAF a anuntat ca Ro efactura nu va functiona in data de 28.12.2023 ,deoarece pregatesc serverile pentru 01.01.2024
eroarea imi apare de 4 zile
Buna seara!
Dupa actualizare nu pot sa accesez butonul e- factura. Dupa care nu pot sa accezez la nici un buton din program….
Dupa actualizare nu pot sa accesez butonul e- factura. Dupa care nu pot sa accezez la nici un buton din program….
-
Am aceeasi problema , daca vreau sa accesez e-factura, se blocheaza tot programul. In mod interesant, nu se intampla la toate firmele , mai exact presupun ca blocajul este acolo unde posibil sa existe date de preluat din e-factura.
-
da, acelas lucru am patit si eu.
-
A gasit careva rezolvare problemei, tinand cont ca cei de la Saga au inchis telefoanele?
Cum transmiteti/inregistrati totusi o factura?
Cum transmiteti/inregistrati totusi o factura?
-
Nu pot accesa e factura, se blocheaza tot programul
stie cineva care e problema
stie cineva care e problema
Cei de la ANAF nu au terminat inca treaba inceputa de ieri.
am doua firme, una fara gestiune, si acolo pot accesa e-factura, dar la cea cu gestiune nu merge
-
Buna ziua!
Atat in programul Saga PS cat si in Saga C la accesare e-factura am urmatorul mesaj si deasemenea nu se genereaza cod acces. Am instalate versiunile Saga PS.0.3.320 respectiv Saga C.3.0.567. Mesajul este: This action cannot be completed because the other program is busy. Choose "Switch To" activate the busy program and correct the problem. Sistemul de operare PC este Windows 11. Ma poate ajuta cineva sa inteleg eroarea si rezolvarea ei? Multumesc!
Atat in programul Saga PS cat si in Saga C la accesare e-factura am urmatorul mesaj si deasemenea nu se genereaza cod acces. Am instalate versiunile Saga PS.0.3.320 respectiv Saga C.3.0.567. Mesajul este: This action cannot be completed because the other program is busy. Choose "Switch To" activate the busy program and correct the problem. Sistemul de operare PC este Windows 11. Ma poate ajuta cineva sa inteleg eroarea si rezolvarea ei? Multumesc!
Buna dimineata si La multi ani!
Ati reusit sa transmiteti/preluati din e-factura?
Multumesc si spor!
Ati reusit sa transmiteti/preluati din e-factura?
Multumesc si spor!
Am rezolvat
am reactualizat programul si a mers. O zi frumoasa tuturor!

Buna seara. Dupa actualizarea ultimei versiuni Saga, in pagina *E-Factura* in subpagina *Import E-Facturi primite* nu se mai afiseaza nici o factura. Si in momentul cand apas *Afiseaza doar facturile importate sau anulate* primesc cate un mesaj de eroare pentru fiecare factura probabil care erau in SPV. Asta e careva problema de la platforma Anafului sau de la SAGA?